Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
"Kill" tak to się chyba nazywa...
Autor Wiadomość
Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-12-2005, 13:19   "Kill" tak to się chyba nazywa...

Na forum Street Racing jest taki cały dział o tym jak to ktoś kogoś objechał na drodze, więc ja też się pochwalę:
Wczoraj musiałem dowieźć wpłatę zamkniętą do banku do godz. 14 i oczywiście wyjechałem za 10 bo coś tam, bo ludzie, bo klient i takie tam. Było nieco tłoczno na drodze ale na którychś światłach znalazłem się na pierwszym miejscu, obok mnie podjechało coś czerwonego na co specjalnie nie zwróciłem uwagi. Zmieniły się światełka i sandał (mam raptem kilka minut) ale słyszę, że się coś napina obok mnie. Po drodze dojeżdżam do wyjazdu z jakiegoś osiedla i oczywiście coś z wyjazdu wyjeżdża, krótko: redukcja na 3 i ogień wpadam przed coś czerwone, wymijam, wracam na swój pas. Dojeżdżam do kolejnych świateł, oczywiście coś czerwonego obok mnie. Rzut oka: BMW E36 coupe, opuszczam szybę i przepraszam chłopaka, że mu się wtarabaniłem na pas i tłumaczę się, że się spieszę, gość do mnie: spoko i tak miałem do Ciebie daleko, a co Ty tam masz pod maską? Na co ja: 2.0. Gość: No co Ty? Ale coś dłubałeś?; Ja: no tak, wstawiłem gaz :mrgreen: ; Gość: nie możliwe ja mam 2,5 bez gazu!!!; (zmieniają się światła) ja: trzeba było Mitsu kupić ;P Pozdrawiam.

Pomigaliśmy sobie światłami i rozjechaliśmy na swoje strony. Tak oto Lancernik 2.0 Kombi LPG Tuning Lightning Super Boost objechał BMW E36 2,5 coupe o jakąś długość samochodu. Znaczy po raz pierwszy zaliczyłem "KILLA" :mrgreen: :wink:
Pozdrawiam

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 16-12-2005, 13:36   

Ciekawe że ja tego LancerturboLPGcośtamerzatsa killowałem zwykłą turbognojówkową Astrą :lol:

A i zapomniałbym - gratuluje killa :lol:

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 16-12-2005, 13:47   

a mnie wczoraj objechal 525ix :lol: z rolowanego z dwojki, jak zaczalem przyspieszac od 2tys to on zredukowal na jedynke , jak wszedl mi na obroty to go troche nadgonilem , ale zmiana z 2 na 3 i brak trakcji :D cham jeden wiedzial ze mialem rowerowki i slisko bylo podpuscil mnie ;P i tak do polowy trojki 1 dlugosc auta dla bmw.

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Wysłany: 16-12-2005, 14:25   

Hubeeert napisał/a:
Ciekawe że ja tego LancerturboLPGcośtamerzatsa killowałem zwykłą turbognojówkową Astrą

Ty masz chyba omamy. Faktycznie nie było łatwo Cię dojść - prawda ale żebyś był szybszy - to nie, byłeś wolniejszy, a to co Ci powiedziałem później brzmiało: "Dobrze jedzie ten padalec, nie łatwo było utrzymać się na ogonie" więc coś kręcicie Towrzyszu ;)

Pozdrawiam

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 16-12-2005, 15:52   

ja we wtorek skillowalem jadna kobiete lancia (ja jechalem fabia). tzn sytuacja wygladala nastepujaca: swiatla w kierunku wasilkowa na wygodzie obok sklepu wygoda, ja w tym czasie rozmawiam przez telefon i widze katem oka ze jedna kobieta chce mnie strasznie wyprzedzic, no ok, jedziemy rowno, nagle obok topolanki z parkingu wyjezdza uno prosto pod lancie ktora odbija w lewo prosto w barjerki (kto jest z bialego moze je sobie obejrzec) a ja w prawo bo i mi tez zajechal droge. lancia totalna kasacja - kill.
klient z uno chcial uciekac ale go dorwalem.

shovel
[Usunięty]

Wysłany: 16-12-2005, 17:27   

bmw e36 z całym szacunkiem do ich technologi, to jedna wielka kupa złomu dla mnie.
przynajmniej to co po polsce jeździ.
jeszcze za czasów LPG machinos in de podwozie skillowałem bmw320 e36 o jakieś 20 metrów na ćwiartce. teraz to zdążyłbym jeszcze papierosa zapalić zanim by przyjechał.

piorek
[Usunięty]

Wysłany: 16-12-2005, 18:04   

Shovel jakis twardziel ;>
Ja powiem ze moj brat skillowal matiza ale dopiero od 8okm/h

chwalow
[Usunięty]

Wysłany: 16-12-2005, 19:58   czytam i sie smieje

Czytam i się śmieje......
Mój stary lancernik z przebiegiem ponad 500 tys i Shovell twierdził że m iał problem za mną jechac ....faktem jest że jak ten silnik miał ok 200 kkm to killowalem niejedna BMke i paski 2.0 w benzynce....krowy to są i tyle.
Ale największą frajde miałem zawsze jak kilowałem Bmki nic tak nie raduje jak zawiedziona twarz "buraka".

dodam że mam 1.5 12v....z lekko podkręconym zapłonem co na zdrowie mu raczej niewychodzi [;(]

piorek
[Usunięty]

Wysłany: 16-12-2005, 20:11   

Krzychoo to kiedy spot.. musze skillowac Doriana zeby mu mina zrzedla :) (ale i tak nie potrafie zmieniac szybko biegow wiec masz szanse :p )
A z tym zaplonem to nie kumam przeciez ECU i tak nie pozwoli na spalanie stukowe (teoria) i ustawi najlepszy kat wyprzedzenia (bylo wiele razy o tym na forum)

shovel
[Usunięty]

Wysłany: 16-12-2005, 21:07   

chwałow, wtedy miałem el pi dżi i jechałem na el pi dżi ;] poza tym "ci z tyłu" zawsze mają gorzej ;]
teraz to tylko czekam aż jakaś bakoma mi się nawinie :-)

chwalow
[Usunięty]

Wysłany: 16-12-2005, 23:57   hehehhahaha

Mam kolege w wielkopolsce który te silniczni 4g15 zna jak własną kieszeń i zrobil mi z niego naprawde niezły samochodzik---aż łezka się w oku kręci....teraz jest moim oczkiem o które zaczołem dbać inaczej i chce aby był zachowany w oryginale :D

Bakoma contra Shovell - może być ciekawie - :twisted: zwłaszcza jak mu powiesz przed startem ..."bakoma" :twisted: :twisted:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 17-12-2005, 13:40   

Jackie napisał/a:
Dobrze jedzie ten padalec, nie łatwo było utrzymać się na ogonie

O ile ja pamietam to brzmiało - "nie mogłem Cie dojść ile to ma koni :?: A potem karp jak powiedziałem że 90 :lol:

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Wysłany: 17-12-2005, 18:16   

Hubeeert napisał/a:
O ile ja pamietam to brzmiało - "nie mogłem Cie dojść ile to ma koni A potem karp jak powiedziałem że 90

Czas leczyć pamięć...latka lecą, co?? ;)

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 17-12-2005, 19:06   

Taaa tak se tłumacz "młodzieńcze"
A poza tym wstyd sie przyznac co :?: :wink: :lol: :mrgreen:

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

chwalow
[Usunięty]

Wysłany: 17-12-2005, 21:41   hihihii

Hubeeebrt : mnie by było wstyd się przyznac do tej turbognojówki 8) :lol: :o

Odpowiedz do tematu