|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
aktywa, pasywa... |
Autor |
Wiadomość |
stanik
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-06-2007, 10:10 aktywa, pasywa...
|
|
|
Witam Kochani
Tak czytając inny temat, przypomniały mi się takie książki, które niedawno miałem okazję przeczytać. Autorem wszystkich jest Artur Kiyosaki. Może niektórzy z Was o nim słyszeli. Gość pisze i uczy jak prawidłowo traktować pieniądze, co w życiu powinno być ważne aby nie wpaść w wyścig szczurów. Krótko mówiąc co powinno się robić ze swoją pensją aby żyć lepiej niż przeciętnie(w perspektywie iluś lat). Jak do tej pory wszyscy znajomi, którym poleciłem te książki są bardzo zadowoleni z przeczytania ich, szczególnie pierwszej i podstawowej (ale po niej od razu chce się czytać następne) "Bogaty Ojciec, biedny Ojciec".
Pozdrawiam |
_________________ #0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8 |
Ostatnio zmieniony przez arekp 14-06-2007, 11:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
McDoune
Mitsumaniak Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
|
Wysłany: 14-06-2007, 10:23
|
|
|
czytałem Bogatego ojca... niby same rzeczy oczywiste, a jednak dobrze sobie czasem to wszystko "w kupie" zebrane przeczytać. ja chętnie do nich zajrzę jeszcze raz.
PW z prośbą poszedł |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
|
|
|