Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
14-05-2014, 13:29
Ładna Cari GDI z małym przebiegiem.
Autor Wiadomość
turek61 
Mitsumaniak
Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 17-06-2007, 12:55   Ładna Cari GDI z małym przebiegiem.

Dziś wracajac ze Szczecina przed kościołem w Policach zobaczyłem do sprzedania Cari 1.8 GDIz 99r z przebiegiem 87 tys. (książka serwisowa) wersja EXE.Cena wywoławcza 17800zł.
Zrobiłem aparatem kilka fotek i spisałem dla zainteresowanych tel.502343508.
Cari 1
Cari2
Cari3
Cari4

Wewnątrz ładnie utrzymana a na zewnątrz oprócz przytarcia na zderzaku i małego wgniotu pod tylną lewą lampą nic nie dojrzałem.Uważam ze swojej strony, że warto się zainteresować.
Gdybym nie miał swojej z gazem to kto wie czy nie wykombinowałbym jakiejs podmianki.
Ta jest lepiej wyposażona i ładniejsze wnętrze.Co do silnika to trudno powiedzieć....

deadly
[Usunięty]

Wysłany: 19-06-2007, 07:28   

Tu masz link do aukcji:

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2913756

A swoja drogą moim zdaniem cena mocno przesadzona za to auto.
pozdro

mlun 
Mitsumaniak
Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-06-2007, 09:50   

Ja wiem czy tak mocno? Nie wiedze żeby takich od groma stało za 14-15k i w tej cenie cięzko coś dobrego kupić (chyba że się zmieniło teraz).

deadly
[Usunięty]

Wysłany: 20-06-2007, 12:00   

mlun napisał/a:
Ja wiem czy tak mocno? Nie wiedze żeby takich od groma stało za 14-15k i w tej cenie cięzko coś dobrego kupić (chyba że się zmieniło teraz).

Pisze że przesadzona z dwóch powodów:
dwaj koledzy kupowali carismy dosłownie niedawno jeden kupił po lifcie z 2000 dał 17000 złotych też serwisowana.
a po drugie do tej ceny auta trzeba doliczyc opłaty co dodatkowo podbije cene :( a i kilometry wskazuja na to że trzeba zrobić wymiane swiec, oleju, paska rozrządu co cene rob juz bardzo nie ciekawą :( zwłaszcza ze to GDI, nie pisze dalej bo jak widze wgniecenie to mnie sciska w dołku
pozdro

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi