|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:29 |
Ładna Cari GDI z małym przebiegiem. |
Autor |
Wiadomość |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 1694 Skąd: Szczecin/Police
|
Wysłany: 17-06-2007, 12:55 Ładna Cari GDI z małym przebiegiem.
|
|
|
Dziś wracajac ze Szczecina przed kościołem w Policach zobaczyłem do sprzedania Cari 1.8 GDIz 99r z przebiegiem 87 tys. (książka serwisowa) wersja EXE.Cena wywoławcza 17800zł.
Zrobiłem aparatem kilka fotek i spisałem dla zainteresowanych tel.502343508.
Cari 1
Cari2
Cari3
Cari4
Wewnątrz ładnie utrzymana a na zewnątrz oprócz przytarcia na zderzaku i małego wgniotu pod tylną lewą lampą nic nie dojrzałem.Uważam ze swojej strony, że warto się zainteresować.
Gdybym nie miał swojej z gazem to kto wie czy nie wykombinowałbym jakiejs podmianki.
Ta jest lepiej wyposażona i ładniejsze wnętrze.Co do silnika to trudno powiedzieć.... |
|
|
|
 |
deadly [Usunięty]
|
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 19-06-2007, 09:50
|
|
|
Ja wiem czy tak mocno? Nie wiedze żeby takich od groma stało za 14-15k i w tej cenie cięzko coś dobrego kupić (chyba że się zmieniło teraz). |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
deadly [Usunięty]
|
Wysłany: 20-06-2007, 12:00
|
|
|
mlun napisał/a: | Ja wiem czy tak mocno? Nie wiedze żeby takich od groma stało za 14-15k i w tej cenie cięzko coś dobrego kupić (chyba że się zmieniło teraz). |
Pisze że przesadzona z dwóch powodów:
dwaj koledzy kupowali carismy dosłownie niedawno jeden kupił po lifcie z 2000 dał 17000 złotych też serwisowana.
a po drugie do tej ceny auta trzeba doliczyc opłaty co dodatkowo podbije cene a i kilometry wskazuja na to że trzeba zrobić wymiane swiec, oleju, paska rozrządu co cene rob juz bardzo nie ciekawą zwłaszcza ze to GDI, nie pisze dalej bo jak widze wgniecenie to mnie sciska w dołku
pozdro |
|
|
|
 |
|
|