|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Pajero III Long - > Jakie opony na 17" fe |
Autor |
Wiadomość |
Nygus [Usunięty]
|
Wysłany: 25-06-2007, 10:51 Mitsubishi Pajero III Long - > Jakie opony na 17" fe
|
|
|
Mam do was pytanie. Jakie najlepiej zakładać opony do tego samochodu na 17" felgi aluminiowe ?? Czy np. całoroczne Pirelli Scorpion Zero się sprawdzą ?? Opony będą jeżdżone przeważnie na asfalcie, ale w delikatny teren także wyruszę. (80% asfalt - 20% teren).
Co o tym myślicie ? Chciałbym zachować wydajność na śniegu ( ps. w moim byłym Range Rover miałem opony Pirelli Scorpion ale nie pamiętam dokładnie modelu i dawały radę zimą i latem) |
|
|
|
 |
boszden [Usunięty]
|
Wysłany: 30-06-2007, 10:46
|
|
|
poczytaj o Good Year Wrangler HP All Weather (70 on - 30 off-road) występują różne szerokości i wysokości do 17" oraz GY Wrangler AT/R (50/50). Są to opony wielosezonowe.
Poczytaj też o BFGoodrich ALL TERRAIN T/A KO. |
|
|
|
 |
Nygus [Usunięty]
|
Wysłany: 30-06-2007, 13:34
|
|
|
Czytałem. Dokonałem wyboru. Przerobiłem zagraniczne strony bo na polskich niewiele informacji było i Pirelli Scorpion STR All Weather deklasują rywali |
|
|
|
 |
|
|