Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy zna ktos z was to auto????
Autor Wiadomość
aurii
[Usunięty]

Wysłany: 07-07-2007, 15:11   Czy zna ktos z was to auto????

witam

jestem nowy i zielony w sprawie eclipsow bo do tej pory smigalem civic :) )) chce kupic eclipsa tego co jest pod linkiem

Moze ktos z was zna to auto?? i mi cos powie na temat tego wozu???

Rozmawialem z wlascicielem i powiedzial ze to jest samochod jego ciotki i ona chce go na zlom oddac bo bardzo potrzebuje pieniedzy na miszkanie ktore ma wykupic w sierpniu i jak cos to nawet za 2500 zł jest sklonna oddac autko i nie wiem czy wierzyc w ta bajkie czy nie hehe

http://moto.allegro.pl/it...pse_tanio_.html

nes
[Usunięty]

Wysłany: 02-06-2008, 20:35   

witam wszystkich. Podłącze sie pod ten stary temat zeby nie dublować i nie smiecić .
Pytanko moje brzmi ,czy był ktoś z Was oglądać moze tego miśka ,lub zna auto i wie coś na jego temat . http://moto.allegro.pl/it...se_okazja_.html
Poszukuje eclipsa dla dziewczyny i ten wydaje mi sie ciekawy,ale zdaje sobie sprawe ze za tą cene nie bedzie to idealny egzemplarz . Od wlaściciela za dużo sie nie dowiedzialem bo twierdzi ze sie nie zna ,a auto jest b.dobre Nie chce za bardzo tracic niepotrzebnie czasu i kasy zeby jechać ponad 400 km w jedną stronę zobaczyc totalnego gruza .Bede wdzięczny jezeli ktoś coś by powiedzial na temat tego auta.Pozdrawiam .NES

Odpowiedz do tematu