SpaceStar NAVI |
Autor |
Wiadomość |
menti
Forumowicz
Auto: Outlander MY2016
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-07-2007, 10:54 SpaceStar NAVI
|
|
|
Witam!
Kupilem niedawno Space Stara 2001r 1.9 DI-D z nawigacja...nie moge jej jednak sprawdzic, gdyz nie posiadam do niej mapy.
W zwiazku z powyzszym mam pytanko....czy do tej nawigacji trzeba jakiejs specjalnej mapy, programu itp.?
Probowalem zaladowac mape z TomToma i nic....:(
Prosze o pomoc.
Z gory dzieki. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 08-07-2007, 11:23
|
|
|
do tej navi nie ma i nie bedzie map wiec twoja navi w polsce jest bezuzyteczna.
oczywiscie ze potrzebujesz specjalnych map do navi w swoim aucie, zadne przeszczepy z TT, iGO, Destinator itd. nie podejda do twojego urzadzenia. |
|
|
|
 |
menti
Forumowicz
|
Wysłany: 08-07-2007, 11:34
|
|
|
Hmm....no to nie jestem pocieszony z Twojej wypowiedzi wynika, ze nadal jestesmy traktowani jako Europa B....
A gdzie mozna kupic mapy chociazby europy zachodniej (Niemcy, Wlochy) i ile kosztuja takie mapki?? |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 08-07-2007, 11:43
|
|
|
menti napisał/a: | z Twojej wypowiedzi wynika, ze nadal jestesmy traktowani jako Europa B.... |
nie do konca, ty masz stary system i mitsu nawet nie mysli o zrobieniu map do niego, bo i po co skoro TT ONE mozna kupic za 700zl, poprstu jest o im nieoplacalne.
do nowej navi sa juz mapy polski ale o jakosc wolajacej o pomste do nieba i tu sie z toba zgodze ze jestesmy traktowani w kategori B, zreszta u wszystkich producentow samochodow.
Cytat: | A gdzie mozna kupic mapy chociazby europy zachodniej (Niemcy, Wlochy) i ile kosztuja takie mapki?? |
szukaj na allegro |
|
|
|
 |
kumanprx [Usunięty]
|
Wysłany: 18-08-2007, 22:30
|
|
|
witam , rowniez jestem zainteresowany kupnem takiej mapy na niemcy, holandie , i inne kraje europy zach. chociazby ile kosztuje taka CD ? na allegro nie moge jej znalezc ? prozsze o pomoc moze zrzucimy sie w kilku na oryginal ? pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
 |
menti
Forumowicz
|
Wysłany: 04-09-2007, 21:37
|
|
|
Wpadłem na pomysł jak mam pomysł jak rozbujać nawigację, tak aby pokazywała drogi w Polsce....tylko jest mały problem - potrzebuję jakiejkolwiek mapy do tej navi (może być Niemiec, Włoch czy czegkolwiek).
Jak ktoś mógłby służyć chociażby kopią....jak się uda odwdzięczę się mapa Polski |
|
|
|
 |
gawitek [Usunięty]
|
Wysłany: 19-09-2007, 19:47
|
|
|
Dysponuję kopiami płyt CD do systemu PH4500 (Skandynawia, Niemcy, Benelux, Francja, Włochy- Austria - 5 płyt). Zainteresowanych proszę o kontakt na e-mail. |
|
|
|
 |
menti
Forumowicz
|
Wysłany: 19-09-2007, 20:22
|
|
|
A do P063 nie posiadasz jakiejś mapki?? A może ktoś takową posiada? Proszę o kontakt... |
|
|
|
 |
krisce [Usunięty]
|
Wysłany: 28-01-2008, 13:14
|
|
|
Posiadam mapy D,A,CH do fabrycznej navi. mogę się podzielić. |
|
|
|
 |
wks5 [Usunięty]
|
Wysłany: 10-05-2008, 19:11
|
|
|
krisce napisał/a: | Posiadam mapy D,A,CH do fabrycznej navi. mogę się podzielić. |
Ja w swojej carismie mam też P063 , Mam płytę z mapą I,A,CH. |
|
|
|
 |
mialczynski17 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2008, 00:37
|
|
|
Czy można gdzies sprawdzić jaki system navi posiada się w samochodzie (firma)? Ostatno znalazłem do tej firmy navitech mapki ze "mittel europe" ale nie mialem jeszcze okazji tego przetestowac. Może już ktoś posiada aktualną mapę Polski, którą da się zainstalować w nawigacji? Posiadam oryginalną mapę francji. Jeżeli ktoś potrzebuję mogę skopiować. Jestem szczęśliwym posiadaczem miśka i zastanawiam się czy ta navi w ogóle mi się przyda... |
|
|
|
 |
kumitus
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Star
|
Wysłany: 08-11-2008, 13:18
|
|
|
Witam.
Jestem posiadaczem orginalnej płyty z mapą Niemiec do Navi MSS. Poszukuje mapy Polski do MSS. |
|
|
|
 |
mialczynski17 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-11-2008, 14:47
|
|
|
Jeżeli nie przeczytałeś całego tematu to streszczę Ci szybciutko: Otóż takowa mapa nie istnieje, byłem w salonie żeby się zapytać i taką odpowiedz mi udzielono. |
|
|
|
 |
kumitus
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Star
|
Wysłany: 09-11-2008, 07:48
|
|
|
dzięki za informację. Miałem nadzieje, że może jednak będzie ta mapa. |
|
|
|
 |
wrrredna
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma HB 1.9TD 2000r.
|
Wysłany: 19-10-2009, 19:41 Mapy??
|
|
|
Udało mi się znaleźć taką stronę . Są tam umieszczone obrazy map do "Mituwisi" różnych modeli może akurat komuś podpasuje. |
_________________ Pozdrawiam
Anula
"Radość...to jedyna rzecz, którą jak dzielimy to mnożymy" |
|
|
|
 |
|