|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E52A 1.8] Centralny zamek |
Autor |
Wiadomość |
Lewapn [Usunięty]
|
Wysłany: 11-07-2007, 17:32 [E52A 1.8] Centralny zamek
|
|
|
Mam cały czas problem z instalacją sterownika z pilotem do centralnego zamka,może ktoś poradzi co zrobić.Jednym z problemów jest też to, że nie wiem dlaczego przy podaniu masy na kabelki otwierają i zamykają się drzwi za wyjątkiem kierowcy(centralny z kluczyka działa w drzwiach kierowcy).
Pilot jaki kupiłem:
http://www.allegro.pl/ite...ilot_metal.html |
|
|
|
 |
pipi_ja
Forumowicz
Auto: Galant EA 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-08-2007, 21:34
|
|
|
A jesteś pewien, że masz sprawny siłownik w drzwiach od kierowcy? Może być taki numer, że on nie ciągnie a zamykasz drzwi kręcoąc wkładką w zamku.(ręcznie)
W hondzie kiedyś sie spotkałem z tym, że w drzwikach od kierowcy nie było wogóle siłownika tylko krańcówka sterująca. Jednak mitsubishi to poczciwa firma więc chyba na takie oszczędności nie poszli ) |
|
|
|
 |
|
|