Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[1G] Licznik prędkości
Autor Wiadomość
beben1982
[Usunięty]

Wysłany: 22-07-2007, 00:34   [1G] Licznik prędkości

I znowu ja się naprzykszam tym razem chodzi o licznik czy ktoś wymieniał linkę od prędkościomierza ja rozebrałem swoją i okazało się że pękła prawie przy samym ślimaku jednakże za nic nie mogę jej wyjąć bez uszkadzania pancerza, poza tym nie mogę nigdzie kupić linki czy będzie pasować od innego auta.Będę bardzo wdzięczny za wszelkie info na ten temat bo jeżdżenie takim autkiem bez licznika może się kiepsko skończyć w spotkaniu z niebieskimi :)

[ Dodano: 04-08-2007, 20:18 ]
widzę że nikt nie wymieniał linki to powiedzcie mi jeszcze czy cena 120zł za linke nie jest wygórowaną
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 06-08-2007, 18:10, w całości zmieniany 1 raz  

micheal23
[Usunięty]

Wysłany: 06-08-2007, 16:41   

hejka ja tesh mam problem z prekosciomierzem...a jak sie do tego zabrałes??jak mozesz poprowadz mnie bo musze sobie sprawdzic tesh linke.....

beben1982
[Usunięty]

Wysłany: 06-08-2007, 17:27   

pomógłbym ale z tego co widzę to masz eclipsa 2g a na nim to się wogóle nie znam niestety

micheal23
[Usunięty]

Wysłany: 06-08-2007, 18:17   

no tak fakt.;)

Odpowiedz do tematu