Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
miasto czy trasa pali tyle samo
Autor Wiadomość
Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 26-07-2007, 23:36   miasto czy trasa pali tyle samo

jak w temacie miast spalanie gazu 14L trasa spalanie gazu 14 L ?? o co chodzi ?? może mam kurek odręcony cały czas na maksa ?? dodam że w trasie te spalanie sprawdzone przy prędkości do 130 max, przy cyklu mieszanym udało mi sie zejść do 13 ale wtedy trasa max 90 ... ile może kosztować regulacja drugiej generacji ?? świeczki i filtr powietrza zmieniane niedawno.

josie 
Mitsumaniak
majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-07-2007, 00:41   

Jak z ingerencją w program kompa LPG to pewnie koło 50zł - pewnie taka ingerencja jest potrzebna.
A jak przyjedziesz do 3miasta to u mnie 20zł :wink:
Tylko nie daj się zrobić że gaziarz podejdzie pokręci kurkiem, przegazuje 2 razy i skasuje 20zł. Powiedz niech podepną komputer i sprawdzą czy wsio OK, ew poprawią.

Odpowiedz do tematu