|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:29 |
[Cari 1.9TD] co sądzicie ?? |
Autor |
Wiadomość |
Mientki2000 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2007, 13:24 [Cari 1.9TD] co sądzicie ??
|
|
|
witam! powiedzcie co sądzicie patrząc na zdjęcia jakie pierwsze wrażenie? Niestety niemoge sie dodzwonic caly dzien do wlasciciela takze blizszych informacji nie mam. Zastanawia mnie rdza na progu bagaznika czy to objaw jakiejs niefachowej naprawy czy tak cari maja? Moze jest ktos kto ja juz ogladal i moze cos powiedziec na jej temat z gory dziekuje za odp. i pozdrawiam
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3014308 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 29-07-2007, 13:35
|
|
|
z ta rdza to tam jest laczenie blach no i jak ktos raczej nie dba to wtedy tak wychodzi chociaz nie ma normy, fakt faktem moglobyc cos robione ale nie musialo, jakby doszlo do ogladania to sciagnij uszczelke i zobacz co jest pod nia |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
leon86 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2007, 13:40
|
|
|
a co powiecie o poduszce kier jest jakis taki inny odcien w porownaniu do obreczy kierownicy co Wy na to? |
|
|
|
 |
kielurkk
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1,9TD GLX 98r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 46 razy Dołączył: 17 Cze 2007 Posty: 1050 Skąd: Mielec
|
Wysłany: 29-07-2007, 14:57
|
|
|
Nie podoba mi się szczelina między tylnymi drzwiami z prawej strony a błotnikiem (chyba że na zdjęciu tak to wygląda), oprócz tego brak nakładek plastikowych na progach no chyba że wersja GL nie miała i jednego "grila" na antrapie. reszta wygląda ok jak ze zdjęć. W razie ewentualnego kupna obejrzyj ją dokładnie. Co do tej rdzy to na łączeniach może tak być choc to trochę wcześnie się pojawia. |
_________________ Carisma 1,9TD GLX hatchback silvermetalik
TWO BEER OR NOT TWO BEER THAT IS THE QUESTION
SHEAKESBEER
Samochód japoński tak jak Chuck Norris zapala z pół obrotu
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 29-07-2007, 15:11
|
|
|
kielurkk napisał/a: | brak nakładek plastikowych na progach no chyba że wersja GL nie miała |
rozne wersje nie mialy,
kielurkk napisał/a: | jednego "grila" na antrapie |
atrapie, nie wiem co to antrapa |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
|
|