Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Fotele i kanapa do colta 91
Autor Wiadomość
MitsuMan
[Usunięty]

Wysłany: 23-07-2007, 23:21   Fotele i kanapa do colta 91

Witam

Wcześniej poruszyłem temat o fotelach "od czego jeszcze pasują". A teraz dorwałem fotele i kanapę i jeszcze parę innych części od colta 1.5 gti. I moje pytanie brzmi czy da radę zdjąć z foteli i kanapy materiał? Bo jest w paru miejscach przybrudzony a zauważyłem że trzymają go jakieś plastikowe zaczepy i zastanawiam się czy da się go zdjąć? Czy może ktoś już coś podobnego praktykował? Ewentualnie jaki macie pomysł na doczyszczenie tapicerki??

Drugie pytanie to czy jest możliwe przełożenie licznika z obrotomierzem do mojego colta (91, 1.3 12v)?

pozdo dla wszystkich posiadaczy mitsumisiów

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-07-2007, 01:21   

MitsuMan napisał/a:
Drugie pytanie to czy jest możliwe przełożenie licznika z obrotomierzem do mojego colta (91, 1.3 12v)?
Nie chcę być złośliwy ani czepialski, ale ten temat był miliony razy wałkowany na tym forum. Licznik wyciągasz, wkładasz ten z obrotomierzem i wszystko działa.

MitsuMan
[Usunięty]

Wysłany: 24-07-2007, 09:01   

Hugo napisał/a:
MitsuMan napisał/a:
Nie chcę być złośliwy ani czepialski, ale ten temat był miliony razy wałkowany na tym forum. Licznik wyciągasz, wkładasz ten z obrotomierzem i wszystko działa.

może i był ale napisałem wszystkie pytania na które były mi potrzebne odpowiedzi. Skoro był ten temat poruszany miliony razy to rzeczywiście mogłem poszukać. W takim razie zignorujcie drugie pytanko. THX

rus_one 
Mitsumaniak

Auto: Colt(sold) MSR 1,8 94r sold
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-07-2007, 20:19   

Pranie tapicerki na myjni...
A tak poważnie, to najpierw poprubuj pianką. Polecam Tuff Suff (chyba tak to się pisze) i wilgotną ścierkę z mikrowłókna.
Jak nie pomoże to zostaje pranie na jakiejś myjni.

A to mój colcik :-) )) Sprzedany... MSR 1,8 automat 94 r sprzedany... MM nr. 507 Obecnie hmmm- opel

Uploaded with ImageShack.us

Made in U.S.A.
[Usunięty]

Wysłany: 25-07-2007, 16:23   

albo pianka PRESTONE

Odpowiedz do tematu