Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
SPOT 3000GT
Autor Wiadomość
arrow
[Usunięty]

Wysłany: 15-05-2005, 17:40   SPOT 3000GT

OK zioomale 3000GT stoja i sie Wam kurza a Wy nic ?! Robimy spota 3000GT ! Data do ustalenia ! Gadalem z niektorymi z Was i narazie pewniakow mialbym nastepujacych:

VR4 Andrzej
SL Baxter
SL Siwy
SL ja

Zaprosze tez specjaliste do spraw 3000GT od strony technicznej ,ktory nie jedno 3000GT ozywil ! Przyjedzie zapewne tez modelem 3000 jesli nie biturbo to SL , wiec zapraszam serdecznie wszystkich 3kGTowcow!
Ostatnio zmieniony przez arrow 26-01-2007, 20:12, w całości zmieniany 3 razy  

ChiKenn
[Usunięty]

Wysłany: 15-05-2005, 22:41   

chlopaki, a co Wy na to zeby razem z grupa Eclipsow sie spotkac? :D

arrow
[Usunięty]

Wysłany: 15-05-2005, 23:26   

Osobiscie nie widze przeszkod , ale narazie czekam na odzew 3kGTowcow , musimy to ty ustalic , bo narazie sa kandydatury i brak
konkretow wiec koniecznie musimy cos ustalic! mam nadzieje ze sie uda i bedzie super! :D

ChiKenn
[Usunięty]

Wysłany: 16-05-2005, 14:00   

Na "tym drugim" ;) forum jest topic o spotkaniu Eclipsow, sa plany na 10 czerwca w W-wie... z tym ze nie bardzo ma to kto u nas zorganizowac :?

arrow
[Usunięty]

Wysłany: 21-05-2005, 01:23   

Spot 3000GT laczymy z eclipsami a poniewaz robia one aktywny dzien w sobote 11 czerwca to ustawimy sie z nimi gdzies w wawie i spedzimy razem milo czas co Wy na to?

ChiKenn
[Usunięty]

Wysłany: 29-05-2005, 18:17   

no i widze oddzew zaden... :(

arrow
[Usunięty]

Wysłany: 29-05-2005, 19:08   

Glowne ustalenia prowadzimy na forum mkp i moze tam to skonczmy zeby nie bylo nieporozumien

edit:
Dla przypomnienia :) spocik z Eclipsami sie udal. Dla przykladu sliczny eclips ze spotu i jego urocze pasazerki :) , no i moje autko :)
Witek.w-wa

mam nadzieje, ze nikomu nie przeszkadza obecnosc na zdjeciach ??. W razie co dokonamy edycji

witek.w-wa 
Forumowicz

Auto: 3000GT VR4 Europa 2 gen.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-05-2005, 23:05   

No i udało Mi się w Wawie zorganizować udany spot naszych unikatowych autek. Było nas 5 i kazde autko w innym kolorze. W tym 2 przesympatycznych nowych klubowiczów. :) oraz 'lansujaca' sie przez chwile biała supra

Spocik suuper udany od 19 do 2 w nocy :) .
Oby tak dalej
ps. w końcu udało się rozruszać naszych klubowiczow

Odpowiedz do tematu