|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2G] Pompa wodna padla - potrzebuje informacji |
Autor |
Wiadomość |
Mitsu96 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-08-2007, 11:22 [2G] Pompa wodna padla - potrzebuje informacji
|
|
|
Czesc,
mam Eclipsa 96 z USA. Ostatnio zauwazylem ze cos mi zaczelo cieknac z samochodu i "chrobotac" jak jade. Pojechalem do mechanika i powiedzial ze to pompa wodna. Niestety nie wiedzial jakie sa potrzebne czesci bo to samochod z USA (silnik Chryslera) wiec pojechalem do dealerow Mitsubishi w Krakowie.
I teraz mam problem. Otoz dealerzy mi zaproponowali pompe za 1400 zl plus 380 zl za wymiane. 2 dealerow niezaleznych w Krakowie. Ta sama cena. Jeden z nich znalazl jednak pompe za 500 zl, co jednak dzis jak dzwonilem dowiedziec sie co z samochodem to mi powiedziano ze to zla pompa.
No wiec mam pytanie. Skad kupic tania i dobra pompe wody do Mitsubishi Eclipse 96 RS sprowadzanego ze stanow (silnik Chryslera). ?
Jestem w Krakowie i dziekuje za wszelka pomoc. |
Ostatnio zmieniony przez Mitsu96 09-08-2007, 12:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 09-08-2007, 12:02
|
|
|
Zadzwoń do Japan Auto lub Inter Cars. Podaj nr VIN. Kup pompę GMB. Mam nadzieję, że będa mieli. |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 09-08-2007, 14:27
|
|
|
do kiepucziego sie zglos...
bedzie mial pewnie jeszcze.. |