|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wady i zalety galanta? |
Autor |
Wiadomość |
lucas_ka [Usunięty]
|
Wysłany: 14-08-2007, 18:24 Wady i zalety galanta?
|
|
|
Nie wiem czy w dobrym miejscu pisze na ten temat, jezeli w złym to prosze o przniesienie w odpowiednie miejsce.
Jestem "mazdamaniakiem" a własciwie "mazdaspeed- owcem, jeżdze mazda 626 GF z 98 roku i korci mnie galant młodszy , a przynajmniej nie starszy od mojej mazdy, silnik najchetniej 2.0 ale mysle ze dałbym sie namówic na mocniejszy, choc nie jest to dla mnie konieczne. Przede wszystkim interesuje mnie własnie to jaki silnik jest najmniej awaryjny, najekonomiczniejszy. Ogólnie chciałbym sie dowiedziec jak wyglada sprawa awaryjnosci tych aut, koszty eksploatacji, serwisu, spalanie, jakie sa według was, ludzi uzytkujacych mitsu zalety i wady tego modelu. Z góry dziekuje za opinie i porady. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|