|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G 90-94] sonda lambda |
Autor |
Wiadomość |
leon2 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-08-2007, 18:35 [1G 90-94] sonda lambda
|
|
|
witam wszystkich chcialbym sie dowiedziec moze z was ktos wie jak podlaczyc sonde .przejrzalem forum i jest wiele tematow na ten temat ale umnie jest jakos inaczej moze to przez to ze to wersja USA .sonda ma kable koloru 2CZARNE,NIEBIESKI,BIALY w aucie wychodzi zupelnie cos innego niewiem dlaczego kable maja kolor CZERWONY.CZARNY I YU NIESPODZIANKA CZARNY I BIALY W BRAZOWYM JAKBY WEZYKU ( OBUDOWIE) w ktorej znajduje sie jeszcze dodatkowo jakies uzwojenie.niestety niemam fotki prosze o pomoc jak to podlaczyc. |
|
|
|
 |
SAMAEL [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 21-08-2007, 09:59
|
|
|
Ja osobiście kupiłem uniwersalną sondę NTK/NGK, do sondy jest dołączona instrukcja montażu i opis kolorów, bez problemu sobie poradzisz. Nie kupuj jakiś paści, zainwestuj w Japońską technikę, nie pożałujesz. I co jeszcze jest istotne, kabli od sondy do orginalnej wtyczki się nie lutuje, ze względu na wysoką temperature środowiska w którym przebywają. Do sondy NTK/NGK są dołączone, specjalne tulejki do zagniatania i trzeba ich użyć. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
leon2 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 19:22
|
|
|
dzieki wielkie .kupie i podlacze jak tylko skacze swojego miska.jestem w trakcie prac lakierniczych mysle ze w sobote bede klad nowy lakier i misiek bedzie wygladal super. |
|
|
|
 |
|
|