|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G 90-94] znowu problem - kręci, nie odpala |
Autor |
Wiadomość |
beben1982 [Usunięty]
|
Wysłany: 26-08-2007, 00:23 [1G 90-94] znowu problem - kręci, nie odpala
|
|
|
Witam ponownie tym razem mam problem z odpaleniem miśka autko kręci ale nie zapala próbowaliśmy go odpalić z holu ale nie da rady kręci a jak wcisnę gaz to chodzi jakby miał chrype(chyba tak to można nazwać) a jak mu dam na luz to gaśnie może ktoś się domyśla o co może chodzić |
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 12-09-2007, 20:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mitutoyo [Usunięty]
|
Wysłany: 26-08-2007, 05:49
|
|
|
Zerknij moze czy rozrząd nie przeskoczyl i sprawdz czy dolot powietrza jest szczelny. |
|
|
|
 |
beben1982 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2007, 12:06
|
|
|
przepatrzałem dokładnie i mechanika ok pompa paliwowa działa iskra jest, natomiast wtryski nie pompują paliwa przeczyściłem je i nic natomiast jak dałem paliwo bezpośrednio pod świece to odpalił ale paliwo się wypaliło i zgasł więc doszedłem do wniosku że coś nie tak jest z elektryką bo wtryski poprostu nie puszczają paliwa nie mam pojęcia co z tym dalej robić |
|
|
|
 |
Tomasz82
Mitsumaniak

Auto: Colt c58 gti 2.0
Zaproszone osoby: 5
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 12 Gru 2006 Posty: 677 Skąd: RAWA MAZ
|
Wysłany: 27-08-2007, 16:34
|
|
|
sprawdz bledy.Wszystko jest opisane na stronce Krzyzaka,aderes stronki w profilu.
mozliwe kondesator jest tego przyczyna.
jesli tak jest to polecam kontakt z BARTKIEM.
pozdrawiam |
_________________ Colt c58 gti 2.0
Nissan interstar 2.5 cdti
Fiat Albea (firma)
Honda TRX250 (qadomania)
 |
|
|
|
 |
|
|