|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jak wymienić przednią żarówkę postojową? |
Autor |
Wiadomość |
maclys [Usunięty]
|
Wysłany: 08-09-2007, 14:56 Jak wymienić przednią żarówkę postojową?
|
|
|
Witam,
chodzi konkretnie o lewą. Jak się do tego dostać. Mam auto z klimą i tam kompletnie nie ma dojścia. Do tego stopnia, że nawet nie widzę jak ta żarówka jest zamontowana, nie mówiąc o włożeniu ręki, żeby ją wyjąć...
Pozdrawiam
Maciek |
|
|
|
 |
ronetto
Forumowicz

Auto: space runner 1,8 GLXi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 54 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 08-09-2007, 19:03
|
|
|
ja mam runnera ale to praktycznie to samo ... tam jest od srodka w komorze silnika taki niewielki otwor tak aby wlozyc klucz nasadowy albo srubowkret i trzeba ta srubke odkrecic mi zajelo to 3 dni zanim odkrecilem tzn 3 podejscia. klucz chyba 10 albo 8 nasadka z dosyc dluga przedluzka . mam nadzieje ze masz tak samo |
|
|
|
 |
jarun [Usunięty]
|
Wysłany: 12-09-2007, 08:42
|
|
|
Ja mam Miśka z 95 roku i żarówkę wymieniałem ściągając z zewnątrz klosz, trzeba go podważyć płaskim śrubowkrętem w miejscu gdzie ma takie wybrzuszenie |
|
|
|
 |
DarekCz [Usunięty]
|
Wysłany: 14-09-2007, 10:22
|
|
|
ja też odkręcałem od środka całą lampę pozycyjnych i jest wtedy dostęp. |
|