|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] mało brakowało... ( pasek rozrządu ) |
Autor |
Wiadomość |
mugen [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2007, 17:56 [CA4A 1.6] mało brakowało... ( pasek rozrządu )
|
|
|
Witam
Pacjent : colt CA0 1,6
Choroba : zly montaz rolki ( odwrotnie zalozona sprezyna )
Przez czysty przypadek uslyszalem lekkie postukiwanie w okolicach paskow klinowych, wszystko wygladalo ok jednak cos mnie tknelo i zdjalem obudowe paska rozrzadu oto co zastalem
Sprezyna jako ze byla odwrotnie zalozona spadla z rolki i zaczela powoli scinac pasek na szczescie wszystko sie skonczylo dobrze |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 12-10-2007, 14:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2007, 18:31
|
|
|
To miałeś Chłopie szczęście.....że posłuchałeś Misia |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2007, 18:33
|
|
|
Jeżeli robiłeś to w zakłądzie to mechanik powinien wisieć na pobliskim drzewie za j..............ęzyk |
|
|
|
 |
mugen [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2007, 18:49
|
|
|
dm17 napisał/a: | Jeżeli robiłeś to w zakłądzie to mechanik powinien wisieć na pobliskim drzewie za j..............ęzyk |
jade do niego w weekend z paskiem zobaczymy co powie ja jestem nastawiony bojowo |
|
|
|
 |
METODA [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2007, 18:55
|
|
|
Ja mysle ze to juz bedzie Twoja ostatnia wizyta u niego i proponuje maly wpie...... zachowawczo zeby sie otrzasnal |
|
|
|
 |
Monia
Mitsumaniak Misiubishi

Auto: CA0 GLI 94 1.3
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 06 Mar 2007 Posty: 1358 Skąd: Sanok
|
Wysłany: 11-09-2007, 21:21
|