|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
LAncer 4G13 - Nie dziala ssanie!!! |
Autor |
Wiadomość |
ishiguro [Usunięty]
|
Wysłany: 13-09-2007, 19:05 LAncer 4G13 - Nie dziala ssanie!!!
|
|
|
Witam, i znowu jestem z kolejnym pytaniem.
Jak odpalam samochod to musze dodac troche gazu bo inaczej zgasnie, oraz przez pierwsze 100 metrow kiebsko przyspiesza.
Samochod kupilem z uszkodzonym ssaniem, ma odpiete wezyki. Jak to naprawic i co moglo byc przyczyna ze ktos odpia te weze. przypomina ze temp. w lecie u mnie wynosi ok 40 stopni w cieniu a w sloncu z 60 :)
[img] http://www.mitsubishi-gra...4_P9131087a.jpg [/img]
[img] http://www.mitsubishi-gra...0_P9131088a.jpg [/img]
ps. Nie zwracajcie uwagi na brudny silnik, tu sie po pustyniach jezdzi :) |
|
|
|
 |
pierafal
Mitsumaniak

Auto: GALANT EA V6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 06 Maj 2006 Posty: 207 Skąd: Zawiercie
|
Wysłany: 17-09-2007, 08:39
|
|
|
Czy jesteś pewien ze to ssanie?
Kiedy ostatnio były regulowane zawory? Ja mialem podobnie- tzn. jak byl zimny to kiepsko palil, mial niskie obroty. Jak sie rozgrzal wszystko bylo ok. Regulacja zaworow pomogla. |
_________________ pozdrawiam, Rafał
|
|
 |
ishiguro [Usunięty]
|
Wysłany: 18-09-2007, 18:23
|
|
|
Z zaworami mozesz miec racje.
Ale zwroc uwage na zdjeciu. Odpiete so weze. Jak bylem w serwise to koles powiedzial mi ze cos rozwierci i skasuje 220zl (serwis firmowy).
Tylko zastanawia mnie dlaczego ktos te weze odpia i co koles chce tam wiercic. Problem w tym ze na serwisach malo kto cos mowi po angielsku wiec tu jest problem.
A ja niestety nie znam greckiego. |
|
|
|
 |
|
|