Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Niezapomniane wakacje (urlop)
Autor Wiadomość
czarna 
moderator

Auto: Mazda 323f '99 DITD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-09-2007, 22:16   Niezapomniane wakacje (urlop)

Przeżyliście wakacje, które wspominacie do dziś :wink: , o których myśl sprawia, że się śmiejecie i możecie opowiadać całymi godzinami????

Najwspanialsze wakacje przeżyłam bardzo dawno temu będąc z rodzicami w ośrodku wypoczynkowym nad jeziorem :lol: Poznałam mnóstwo ludzi, z którymi utrzymuje kontakty do dziś. Spędziliśmy tam całe wakacje, myślami często wracam do tamtych czasów i wspomnień :biggrin:
A teraz razem z Cezarym, co roku od 9 lat jeździmy na wieś, na Kurpie. Lasy, rzeka, cisza, spokój- bosko, nie do opisania :mrgreen: Można tam odpocząć od miejskiej dżungli, hałasu i krzyków. Spacerujemy po lasach i relaksujemy się nad rzeką, no i te wieczorne ogniska :D

A tu pare malowniczych fotek :biggrin:

A teraz Wasze wsponienia :) :) :)

sruba 
m3m&mitsumaniak
football is a drug

Auto: Toyota Auris II TS
Wysłany: 20-09-2007, 01:08   

2 lata temu razem z moimi dziewczynami wybraliśmy się do Norwegii via Kopenhaga.
Kopenhaga, jak Kopenhaga - ładne miasto, miejscami trochę podobne do Gdańska :wink:
Za to Norwegia, szczególnie zachodnia jest niesamowita.
Spędziliśmy tam 2 tygodnie, podczas których mieliśmy okazję nacieszyć się dzikością, surowoścą, prostotą i pięknem tego skandynawskiego kraju.
Mam nadzieję, że będzie mi dane wybrać się tam jeszcze raz...

NRQ
[Usunięty]

Wysłany: 24-09-2007, 00:02   

A ja ze swoją lubą parę dni temu wróciliśmy ze studenckiego wyjazdu w Tatry i jestem zachwycony. Pogoda była prześliczna więc widoki które dane nam było zobaczyć zapierały momentami dech. Jako że wrzesień to już praktycznie końcówka sezonu, ludzi na szlakach nie było zbyt wiele. A przejście przez jaskinie Mylną z jedną słabiutką latareczką na 3 osoby to naprawdę mocne wspomnienie. Nigdy nie rozumiałem co ludzi tak zachwyca w górach. Teraz wiem. Lepiej to odkryć późno niż wcale.

No i spływy kajakowe Czarną Hańczą zawsze miło wspominam i bardzo żałuje że od 2 lat nie miałem okazji na żadnym być :)

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Wysłany: 01-10-2007, 12:46   

Moje niezapomniane wakacje (jako singla) to 10 dniowy pobyt na żaglach na Mazurach. Bez ciśnienia, bez stresu żeby gdzieś się nie spóźnić. Po prostu płyniemy jak wieje, a jak nie wieje to stoimy. :mrgreen: Było naprawdę super.

Inne moje niezapomniane wakacje (ale już w parze) to dwutygodniowy pobyt w miejscowości Manziana obok Rzymu. Były to moje najtańsze wakacje :mrgreen: , bo dostałem bony paliwowe od konsula w Rzymie, od którego kupiłem samochód, a na miejscu czekała na nas pusta willa, bo właściciele (rodzina kolegi) wyjechała na wakacje do Polski i Estonii :P , a my głupki wieźliśmy jedzenie z Polski. Koszt naszego pobytu ograniczył się do przejazdu przez Czechy i Austrię :P .
A wyjazd sam w sobie był genialny.
Mała, spokojna mieścina. Malownicze wzgórza. Lasy będące własnością wspólną mieszkańców Manziany. 20 km do Rzymu, 16 km nad wulkaniczne jezioro z czarnym piaskiem, 32 nad morze i 86 w góry. Totalne lenistwo i żadnych "programów wycieczki".
Rzym - przepiękne miasto, które mógłbym zwiedzać cały czas. Ciekawa architektura, jeszcze ciekawsza mieszanka epok. Zabytki co krok. Piękna pogoda. Zwiedziliśmy Rzym dwa dni z rzędu i złapałem się na tym że zatrzymuję się przy atrakcjach, które już widziałem. To miasto zrobiło na mnie piorunujące wrażenie.

Chwilowo jestem w trakcie przeprowadzki, ale jak się ogarnę to wrzucę zdjątka.

Nikka 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.8 GDI, r 2001
Wysłany: 11-02-2009, 22:41   

rok 2004 - Chorwacja a tuż po powrocie zaręczyny.
rok 2005 - Słowacja - podróż poślubna.
rok 2008 - Chorwacja, już w powiększonym składzie czyli Ja, Małżon i nasz dwu letni Syn :)

Realistka 
Mitsumaniak
01912/MM

Auto: Colt CX5 1,3 2009r
Wysłany: 26-10-2009, 22:34   

2000 - Maroko - wyprawa naukowa studencka
2001 - Iran i Turcja - wyprawa naukowa, Tą podróż wspominam do dzisiaj miło, ponieważ w Turcji w Stambule pod Hagia Sophia mój chłopak poprosił mnie o rękę. :)
2005 - Władysławowo - już w powiększonym składzie czyli Ja, mąż i nasz roczny Syn

Życie - to sztuka wyciągania wystarczających wniosków z niewystarczających przesłanek.

srostkow 
Nowy Forumowicz

Auto: Opel Astra 1.8
Wysłany: 10-01-2010, 00:20   

1988 r. - wakacje, podczas których poznałam na zlocie harley'owskim swojego męża
2006 r. - wyjazd do Londynu
2008 r. - wakacyjny wyjazd na Słowację (tylko z mężem) :lol:
2009 r. - luty, wyjazd na narty do Krynicy Górskiej (przepiękna miejscowość)
2009 r. - letnie wakacje znów w Krynicy
2009 r. - wyjazd do źródeł termalnych na Słowację (znów tylko z mężem) :lol:

Generalnie to chyba nie jest ważne gdzie tylko z kim wyjeżdżamy na swój wypoczynek.

Pozdr.

Odpowiedz do tematu