Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[1G 90-94] Kupiłem Eclipse i odkrywam jego wady...Elektryka
Autor Wiadomość
Filipek
[Usunięty]

Wysłany: 22-09-2007, 23:42   [1G 90-94] Kupiłem Eclipse i odkrywam jego wady...Elektryka

Witam:)2 tygodnie temu kupiłem swoje wymarzone Eclipse:)było pieknie...ale juz nie jest bo odkrywam jego problemy...a mjanowicie cos jest nie tak z elektryka....bo niedziała mi tlakson...jak otwieram drzwi to nie zapala sie zadna lampka pod nogami i w stacyjce (w sumie to w dzien widze wszsytko a w nocy nosze przy sobie latarke :D )ale przy otwarciu bagaznika sie zapalaja..dziwne.....centralny zamek nie działał...wiec sprawdziłem bezpiecznik i był wyjety, kiedy go włozyłem zamek ozył lecz od drzwi kierowcy otwierał i momentalnie sie zamykał i tak w kółko...no oszalał a od pasazera działa normalnie...na dodatek halogeny sa odłaczone i boje sie ryzyka ich podłączenia i nie wysuwa sie antena choc czytałem ze czesto sie psuje...jesli ktos mógłby mi jakos pomoc byłbym bardzo wdzieczny....moze ktos mieszka w poblizu legnicy kto sie na tym zna?..prosze Pomocy!!!:)

z góry Dziekuje i Pozdrawiam Eclipsomaniaków!!! :D

GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 23-09-2007, 01:03   

halogeny to nie sa halogeny a swiatla dalekosiezne wlaczane razem z drogowymi czyli dlugimi... za lampki po otwarciu drzwi odowiada czujnik... rozbierz go i przeczysc... lub kup jaki kolwiek podwojny i podlacz... ja np bodajze z malucha czy czegos tam spasowalem kwestia paru zlotych... dzial bez problemu

aurii
[Usunięty]

Wysłany: 23-09-2007, 09:59   

stary ciesz sie z takich problemow !!!! Bo to nie sa problemy to sa pierdulki;)))

Filipek
[Usunięty]

Wysłany: 23-09-2007, 11:23   

niby tak ale w Eclipse ma wszsytko działac:)dzis zabiore sie za te podswietlenie, moze cos z tego beedzie:)co do pierdułek to nie wspomne ze padł mi całkiem akumulator...łąduje go ale to nic nie pomaga...moze mam cos nie tak z ładowaniem...albo cos mi rozładowuje....jutro to sprawdze...kurcze jeszcze pasek mi piszczy....trza bedzie wymienic...zanosi sie roboty po sama zime:)a wczoraj sprawdzałem centralke i od sterownika sa odłączone dwie pojedyncze wtyczki...kiedy je podłączyłem to zamek wogóle nie reagował....chyba ten sterownik wymienie.....chociaz sie zastanawiam czy jakiegos zwarcia w instalacji nie miałem.....

wladek
[Usunięty]

Wysłany: 23-09-2007, 13:27   

A może nie masz wcale żarowek jak u mnie było

HouseM 
Mitsumaniak
Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-09-2007, 13:40   

Momento momento. Skoro masz 1 G to centralny jest fabryczny. I od centralki idzie tylko JEDNA kostka !!!. Gdzie miałeś tą centralke ? przy nogach pasażera za plastikiem przy podłodze od strony błotnika ?

Filipek
[Usunięty]

Wysłany: 23-09-2007, 17:28   

centralke mam pod kierownica.....taka czarna puszeczka:)...moze cos jest nie tak z układem scalonym.......a propos tych przycisków w drzwiach od podswietlenia w samochodzie to sruby sa tak pordzewiałe ze nie moge odkrecic...nawet Wódek nie pomógł...a co najgorsze włąsnie wróciłęm ze zlotu w Legnicy i mam strasznie twardy hamulec...jak zgasze silnik to nie idze wcisnac a jak zapale to tak twardo chodzi...co sie mogło stac...płyn sprawdzałem i jest oki..

wladek
[Usunięty]

Wysłany: 23-09-2007, 21:40   

Widzialem my cie a chamulec twardy bo może wąz spadł od serwa bo było widać jak mu konie zdechły

Odpowiedz do tematu