Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
#### PILNE### SA DWA MIEJSCA NA RAJD SZWECJI ######
Autor Wiadomość
piotrmas
[Usunięty]

Wysłany: 31-01-2006, 00:10   #### PILNE### SA DWA MIEJSCA NA RAJD SZWECJI ######

JAK W TEMACIE. WIEM ZE POZNO ALE DLA ZDECYDOWANYCH TO ŻADEN PROBLEM. MAM DWA WOLNE MIEJSCA NA RAJD SZWECJI, PREFERUJE KONTAKT TELEF.0-81 7519363 LUB 502664090 LUB GADU NR. 1735685 LUB E-MAIL masicz@gmail.com wyjazd sroda w poludnie powrot w poniedziałek. koszt okolo 600-700 zl za wszystko tj. paliwo /prom/noclegi /karnet plusem jest to że na pokladzie mamy dziennikarza a co sie z tym wiąże naklejkę MEDIA czyli przepustkę wszedzie tam gdzie nie moze szary kibic (prawie)
pozdrawiam Piotr Masicz

[ Dodano: Wto Sty 31, 2006 9:09 pm ]
szkoda że nikt nie chce skorzystac... :(

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-02-2006, 17:41   

No to czekamy na relację a jeszcze lepiej fotorelację z Rajdu Szwecji.

Bardzo chciałem jechać.......

cholerny szef...

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

piotrmas
[Usunięty]

Wysłany: 07-02-2006, 22:54   

oprawe wizyjno -fotograficzną zapewni debiutant czyli ....Borecki :-) Konrad

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-02-2006, 00:25   

hmmm.... prawde mowiac.... dalem ciala.... :oops:
napomknalem kumplowi tak z glupia frant przedwczoraj, ze mieliscie wolne miejsca do Szwecji i spytal czemu mu wczesniej nie powiedzialem. Ja no ze, tego, mi to nawet przez mysl nie przeszlo, ze on by chcial. :oops:
Ale efekt jest taki ze jesli byscie mieli w przyszlosci jakis vacat to on sie pisze. Tylko podaj Piotrmas, jakie wam wyszly realne koszty tego wyjazdu, bo w te 600-700zl/os to mi sie nie bardzo chce wierzyc. Robilismy kiedys z kumplem kalkulacje i wyszlo po 2000/leb.
pzdr, no i czekam na zdjecia.... mimo wszystko :oops:

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 08-02-2006, 01:03   

piwkotom, wez pod uwage ze pojechalismy we 3 wiec koszty delikatnie wyzsze byly ale 600-700zl jest calkiem realne. zdjecia i moze jakies urywki filmow wrzuce jak ochlone z wrazenia

piotrmas
[Usunięty]

Wysłany: 17-02-2006, 01:10   

nie naleze do grona lejacych wode poza lanym poniedziałkiem. to jest naprawde realna kwota przy układzie 4/5 osób na autko. niestety nastepny wyjazd sierpien ale bez mojej tym razem skromnej osoby. bede w tym czasie na tej samej wysokosci ale okolo 1000 km na zach. te szlaki naprawde mamy przetarte od wielu lat tak jak i Rajd Niemiec ale to inna bajka. polecam polaczyc wakacje na Cyprze , Turcji z terminem rajdu . a najlepiej...Argentyna . ;) mamy plan jak tam dojechac na kołach cała drogę :) troszke zartuje ale ...tylko troszke . pozdrawiam do zobaczenia ..kiedys na ...

Odpowiedz do tematu