|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CB0] wymiana wydechu "co, gdzie i u kogo" |
Autor |
Wiadomość |
leszek-26 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-09-2007, 19:01 [CB0] wymiana wydechu "co, gdzie i u kogo"
|
|
|
Szukam niedrogiego kompletnego wydechu od kolektora po sam tłumik końcowy, może ktoś wie, gdzie można niedrogo dostać te części, i czy mogę ewentualnie wymienić katalizator na strumienicę i czy przy takiej wymianie auto bez problemu przejdzie przegląd. Może ktoś wie w jaki jest koszt takiego remontu "części" nie licząc robocizny. |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21949 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 27-09-2007, 20:20
|
|
|
leszek-26 napisał/a: | czy mogę ewentualnie wymienić katalizator na strumienicę | Na forum jest mnóstwo informacji na ten temat. Pogorszysz osiągi. leszek-26 napisał/a: | czy przy takiej wymianie auto bez problemu przejdzie przegląd | Nie przejdzie. |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 27-09-2007, 20:23
|
|
|
Lepiej kup trójdrożny standardowy uniwersalny kat i wspawaj gada. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Shahmatt [Usunięty]
|
Wysłany: 14-10-2007, 13:09
|
|
|
Witam wszystkich mitsumaniakow, jestem nowy na forum...
Co do przegladu samochodu po zmianie kata na strumienice to jest z tym roznie, slyszalem o przypadkach gdy przechodzil, ale trzeba bylo "posmarowac", ale liczyc tylko na to - niezabardzo.
Co do ukladu wydechowego to ja znalazlem dla swojego miska tu www.moto-czesci.pl dla silnika 1.6 tez powinno byc pozdrowienia |
|
|
|
 |
|
|