|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:29 |
[Cari 1.9TD] Carisma 1.9 TD 99r. |
Autor |
Wiadomość |
drzewos [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Joker82 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2007, 21:56
|
|
|
No po ogłoszeniu całkiem całkiem. Jak ja kupiłem moją cari 1.9TD z 97r. To stan techniczny wydawał się igiełka do drugiego miesiąca użytkowania. Więc uważam, że kupno samochodu używanego to trochę loteria. Wybór należy do Ciebie. |
|
|
|
 |
dany642 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Potek
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 Classic
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-10-2007, 18:09
|
|
|
coś dziwnie wygląda... diamenty w roczniku 2001 były czerwone a ten jest srebrny i dodatkowo dużo większy niz standard w Cari, z tyłu źle przyklejony napis CARISMA i nie ma diamentów... i jakiś ten przód dziwaczny. Źle spasowany . Dodatkowo ma nieorginalne zaślepki halogenów i chyba brakuje jej kratki pod tablicą rejestracyjną. Jakoś tak nie podoba mi się deska. Nie jestem pewien jak to było w roczniku 2001 ale u mnie wyraźnie widac miejsce gdzie jest poduszka od strony pasażera, a i jeszcze czy w roczniku 2001 to nie było kiery z dużym znakiem diamentów
Dla mnie bita z przodu i z tyłu.
Nic specjalnego nie zauważyłem. myślę że można ją zobaczyć na "żywca" |
|
|
|
 |
|
|