|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kable wysokiego napięcia. |
Autor |
Wiadomość |
mirek [Usunięty]
|
Wysłany: 08-10-2007, 22:42 Kable wysokiego napięcia.
|
|
|
Witam wszystkich!
Był kiedyś temat o kabłach w.n. + "palece" na cewki nie mogę znależć. Będę wymieniał i potrzebuję namiary na "sklep", ewentualnie link do poprzedniego tematu. |
|
|
|
 |
savoy12 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2007, 20:15
|
|
|
Witam! jesli chodzi o kable to polecam firme
http://www.theleader.com.pl/kontakt.php sam kupilem do swojej V6 i polecam sa dobrej jakosci i w przyzwoitej (to znaczy sredniej) cenie.Do twojego na pewno tez maja i mozna zamowic on line dostawa o ile pamietam w ciagu jednego dnia przy wplacie na konto.Jesli chodzi o "palece" to chyba chodzi o palec .Ja do swojej V6 kupilem w koncu w ASO w Niemczech bo w Polsce (w ASO) kazali mi za dlugo czekac.Poza tym wyszlo taniej!!!! A ze bylo mi po drodze to stracili klienta .....Jesli chodzi o sklepy to kopulka i palec do mojego byly nieosioagalne nawet na zamowienie !!!Japan Cars tym razem sie nie popisal.Ale za to podejrzewam ze do twojego silnika nie beda mieli tego problemu.Jest o wiele popularniejszy w Polsce.Powodzenia. |
|
|
|
 |
|
|