|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2G 95-99] 2g GST 95 check engine |
Autor |
Wiadomość |
mlodygst [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2007, 11:48 [2G 95-99] 2g GST 95 check engine
|
|
|
Witam
Wiem ze jest już setka tematów o "check engine" ale żaden mi nie pomógł.
2 dni temu zaświeciło mi sie to pomarańczowe qwno z napisem "check engine" i ni cholery nie wiem jak to zdiagnozowac? Moje auto to GST z 95roku. Rozumiem ze kostka w która mam sie wpiąć jest pod kierownica po prawej stronie? No wiec łącze zgodnie ze wskazówkami 1 z 4, przekręcam zapłon i nic. Jak sie świeciła tak sie świeci i nie mruga :/
Ma ktoś jakiś pomysł co z tym fantem? Z góry dzięki! |
|
|
|
 |
kiepuczi
Forumowicz
Auto: Eagle Talon Tsi AWD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Lip 2005 Posty: 203 Skąd: Pulawy
|
Wysłany: 12-10-2007, 12:24
|
|
|
bo ty masz 4g63 ta metoda nie dziala na ten silnik, musisz miec data logger albo inny skaner bledow ODB II, musisz podjechac na jakas stacje diagnostyczna, jesli ches zmeic spokojna glowe co to jest, takie rzeczy powinni za darmo ci zrobic albo za niewielkie pieniedze 3 minuty roboty. |
|
|
|
 |
mlodygst [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2007, 12:56
|
|
|
dzięki Kiepuczi. Co za nie fart :/
A ze tak zapytam ma ktos może w okolicy czestochowy lub w warszawie taki datalogger albo inne urzadzonko ktore zczyta mi bledy? |
|
|
|
 |
|
|