Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 20:17
FORD KUGA - co wy na to, outlanderowcy?
Autor Wiadomość
tommay
[Usunięty]

Wysłany: 16-10-2007, 22:40   FORD KUGA - co wy na to, outlanderowcy?

już niebawem, nasz (znaczy się Outlanderowy II) teren będzie zagrożony... Co wy na to:

http://www.autokrata.pl/lod/2149/ford_kuga/

stanik 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-10-2007, 22:46   

jak to zwykle bywa z autami koncepcyjnymi, zanim trafią do produkcji ich linie trochę nabiorą bardziej łagodnego charakteru. Tym bardziej że to widać nawiązanie do linii nowego Mondeo, a więc nie sądzę aby był bardziej wyskokowy w kresce. Ale tutaj prezentuje się całkiem ładnie.

Pozdrawiam
#0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8

tommay
[Usunięty]

Wysłany: 16-10-2007, 22:51   

tu już go trochę oswoili z rzeczywistością... http://www.autokrata.pl/l...sja_forda_kuga/

i tak pewnie trafi do produkcji... jak by nie było ciekawa pozycja...

stanik 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Wysłany: 16-10-2007, 23:00   

niom, tutaj już wygląda bardziej normalnie :) to jeszcze odejdą te wybajerzone felgi, jakieś nakładki, do tego w środku wrzucą siedzenia z Mondeo i będziemy na dobrej droidze do wersji produkcyjnej. Albo tak będzie wyglądała wersja top za dwa razy tyle co podstawowy model.
Ale na pewno linia może się podobać bo i nowe mondeo też ma linie całkiem całkiem. Także nie powiem, jakby ktoś miał nadmiar takich to wybredny nie będę ;)

Pozdrawiam
#0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8

Mateusz 
Forumowicz

Auto: L 200, 2011 HP
Wysłany: 16-10-2007, 23:15   

IMHO do Outka II nie ma porownania, ale przyznam szczerze ze moze sie podobac, tyle ze podobienstwo zewnetrzne raczej blizsze VW Tiguanowi. Nie znam szczegolow technicznych napedu 4x4 Forda ale do Miskow to im chyba troche brakuje.
Mateusz

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Wysłany: 17-10-2007, 09:17   

Mialem 2 fordy i jakos nie tesknie. Tak jak Stanik wspomnial wersja seryjna jest juz nieco skromniejsza i wyglada jak reszta rodziny. Co nie znaczy, ze zle. Stylistyka aut fordowskich zawsze mi sie podobala. Niestety na wczesniejszych "szpiegowskich" ilustracjach Kuga prezentowala sie znacznie atrakcyjniej.

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 17-10-2007, 14:56   

Widziałem to auto na żywo. Nie powiem z daleka robi wrażenie...z daleka. Jak podszedłem bliżej to po prostu żenada. Samochód jest sporo mniejszy niż się na początku wydaje, wnętrze jest tandetne (taniaste gadżety na "wysoko politure panie" ;) ) Stylistycznie udany ale zanim zaczną go klepać - powinni dopracować.
Pozdrawiam

tommay
[Usunięty]

Wysłany: 17-10-2007, 22:34   

Jackie, trochę mnie pocieszyłeś.. Mój brat się czai na Kuga i ciągle go zachwala i nie wiem co odpowiedzieć.. a skoro, z bliska wygląda gorzej, to spoko. To samo z nową CR-Vą. W salonia bardzo ładna (zwłaszcza czarna), ale już na drodze prezentuje się dużo gorzej, to samo Antara... ale co tam... Outlander is the best! :finga:

[ Dodano: 22-10-2007, 21:46 ]
A jest już w sprzedaży MAZDA CX-7... Oj swego czasu bardzo mi się podobała, ale w Polsce nie do dostania. A tymczasem, podobno, powstała Mazda Polska i będzie sieć dealerów i w ogóle... Auto kosmos...

http://www.roadlook.pl/wr...ia-z-jazdy.html

Leszek_Kamil
[Usunięty]

Wysłany: 19-12-2007, 16:49   

Jednak jest to FORD myśle że ford nie zagrozi OUTKOWI
Nie wiem jaka cena tego FORDA ma być ale ja jak miałbym kupić to raczej wolał bym coś innego

Student 
Mitsumaniak

Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Wysłany: 20-12-2007, 07:04   

A moim zdaniem Mitsu chciało by mieć taką sprzedaż jak będzie miał ten badziewny ford.
Zapominacie o segmencie klientów który kupuje takie autka, wybieraja głównie Panie i ma być ładny a taki jest nie mają pojęcia o napędach silnikach itp.
Dodać do tego kampanię reklamową i sukces gotowy.
Mitsu pozostaje :(

Leszek_Kamil
[Usunięty]

Wysłany: 20-12-2007, 09:23   

Witam
kwestia gustu komuś może podobać sie ten ford a komuś innemu outlander .Ford robi nawet ładne auta mondeo ale jest to ford i dziadostwo ja napewno nie kupił bym forda ,myślę ze cena też będzie spora na zdjeciach w internecie wyglada Forda Kuga spoko ale są to najbogatsze wersje i jakoś wygladaja a standardowa wersja może nie być piękna (pomyśleć brak nawigacji ,szklany dach felgi tego nie będzie w podstawowej wersji) Tak samo było z Antara w internecie ładne auto skóra wszystko ma a jak zobaczyłem ją w salonie to pomyślałem że to zafira napompowana i podniesiona auto nie warte 139 tys za golasa z 2,0 CDTI Wydaje mi się że ten nowy ford to będzie niewypał jak Opel Antara to jest moje zdanie na ten temat

olabart 
Forumowicz

Auto: OUTLANDER I+2.0T+II 2.4 CVT
Wysłany: 20-12-2007, 11:23   

Witam. Po przeglądnięciu kilku fotek myślę, że będzie to pojazd zbliżony do kategorii nissana qashqai. Co do antary to podzielam zdanie kolegi. Outki mogą spać spokojnie.

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Wysłany: 20-12-2007, 11:45   

No tak. Lusterka wróciły na chrześcijańskie miejsce. Odzyskał klamki. Atrapa w całości plastikowa. A felgi przycieli do jakiś 18". I już taki ciekawy nie jest.
A porównując go do OUTKA to jest chyba dużo mniejszy.
No i to Ford :evil:
Będzie się lepiej sprzedawał i ciekawie wyglądał na lawecie :twisted:
Mitsu jest bardziej wyrafinowane, a Ford to taki przeciętniak.

Bulaj
[Usunięty]

Wysłany: 20-12-2007, 16:16   

Dość ładny, ale mniejszy od Outka. Poza tym miałem Forda. Wszystko w nim było nietypowe.

gege117op.pl
[Usunięty]

Wysłany: 04-01-2008, 19:28   

Też miałem forda. Jednak nie działal on jak trzeba i teraz stoi w garażu. Planuje kupić OUTLANDERA .OUtlander wymiata :axe:

Odpowiedz do tematu