|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] LPI niekończący się problem |
Autor |
Wiadomość |
lukasmm [Usunięty]
|
Wysłany: 25-10-2007, 17:46 [Cari 1.6] LPI niekończący się problem
|
|
|
Witam, po 4 latach bezproblemowej jazdy na LPI, cała instalacja zdechła, Wymieniłem na nowe: pompę, filtry, sondę lambda... Obecnie autko jeździ jak dawniej ale dusi się i gaśnie w zależności od temperatury Tzn. jak na zewnątrz jest +20 to przejadę na gazie max 8km jak jest ok 0stopni to spokojnie się jeździ 80, 90km Proszę o wszelkie sugestie, mi skończyły się już pomysły a mechanik chciałby coś w sterowniku dłubać .... |
|
|
|
 |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 1694 Skąd: Szczecin/Police
|
Wysłany: 25-10-2007, 20:46
|
|
|
lukasmm, po pierwsze nie w tym temacie tylko trzeba było tu:
http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=3762
lukasmm napisał/a: | Proszę o wszelkie sugestie, mi skończyły się już pomysły a mechanik chciałby coś w sterowniku dłubać . |
a czy mógłbyś napisać kto Ci naprawia te instalację ? Bo ja znam tylko jednego mechanika w Polsce i dwa warsztaty w W-awie , które serwisują LPI |
|
|
|
 |
lukasmm [Usunięty]
|
Wysłany: 26-10-2007, 01:21
|
|
|
Jest jeden serwis w Lublinie (Prima Gaz na ul Rowerowej), mają sprzęt do diagnostyki, robią też legalizacje butli holenderskich... |
|
|
|
 |
harizma [Usunięty]
|
Wysłany: 28-10-2007, 20:18
|
|
|
mialem podobny problem po wymianie "reduktora inni mowia mieszalnika gazu" juz roczek jest dobrze powodzenia |
|
|
|
 |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 1694 Skąd: Szczecin/Police
|
Wysłany: 28-10-2007, 23:16
|
|
|
lukasmm, jak chcesz zaoszczędzić " parę groszy " to z Lublina masz niedaleko do Radomia.Umów sie tel. z kenoipem nr dostaniesz na PW. |
|
|
|
 |
|
|