|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA1A 1.3] nie odpala |
Autor |
Wiadomość |
front247 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-03-2008, 16:42 [CA1A 1.3] nie odpala
|
|
|
Przed chwila wymienilem olej i przeczyscilem dolot, zlozylem wszystko do kupy, nie odpinalem zadnych kabelkow ani czujnikow. Po przekreceniu kluczyka wszystkie kontrolki sie pala ale rozrusznik nie kreci, tylko syczy, przed pol godzina wszystko bylo igla. Co to moze byc? Gdzie szukac?
Prosze o szybka pomoc bo mam tylko chwile dostepny garaz.
Dzieki i pozdrawiam. |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 22-03-2008, 23:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21955 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 18-03-2008, 17:15
|
|
|
Akumulator się rozładował. |
|
|
|
 |
front247 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-03-2008, 18:24
|
|
|
nie aku...po prostu jak czyscilem dolot cos musialem poruszyc bo zdjąlem obudowe filtra powietrza i od razu chula,potem zalozylem znow nie pali...wszystkie kontroliki prawilno tylko rozrusznik w miejscu...no to zdjąlem opbudowe filtru ..odpalilem i na odpalonym zalozylem zakręcilem wszystko i igla...czary...czy jest gdzies w bliskim sąsiedztwie filtru powietrza jakis przewód lub czujnik ktory moze byc za to odpowiedzialny? dopiero się ucze topologii tego auta,ale ta sytuacja kompletnie niezrozumiala.
pozdrowiam |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21955 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 18-03-2008, 23:19
|
|
|
front247 napisał/a: | czy jest gdzies w bliskim sąsiedztwie filtru powietrza jakis przewód lub czujnik ktory moze byc za to odpowiedzialny? | Nie wiem jak jest w 1.3 |
|
|
|
 |
front247 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-03-2008, 08:25
|
|
|
Ok myśle ze temat mozna zamknąc bo problem juz nie występuje,może rzeczywiście zawadziłem o jakiś przewód.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|