|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:29 |
Co o tym sądzicie? |
Autor |
Wiadomość |
Zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: 30-10-2007, 13:01 Co o tym sądzicie?
|
|
|
Zastanawiam się na zakupem Cari, ale nie chcecie dać mi namiarów na jakąś "ucziciwą" to chciaż napiszcie co o niej sądzicie. Jeszcze jej nie oglądałem. Zamailowałem do komisu ale mnie olali.
Napiszcie do mnie czy coś wywnioskowaliście - przede wszystkim ze zdjęć. ZR |
|
|
|
 |
kalpol [Usunięty]
|
Wysłany: 31-10-2007, 10:23
|
|
|
Z jakich zdjęć? Żadnych fotek nie widzę. W co ty grasz człowieku?! Zabierasz nam tylko czas. Już chciałem coś Ci podpowiedzieć, ale ja widzę, że ty ludzi olewasz. Naucz się najpierw wstawiać fotki, a potem uprzejmie poproś o opinię. |
|
|
|
 |
Zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: 31-10-2007, 10:41
|
|
|
kalpol, Sorry, nauczyłem się wstawiać linki 5 minut później. Ale dziękuję za uwagi do prawidłowo podanego linka; były bardzo trafne. A tak w ogóle, wyluzu i bądź bardziej wyrozumiały dla początkujących. Ty wiesz ile czasu mi zabrało połapanie się jak to działa. Nigdy nie uczestniczyłem w takiej wymianie uwag. |
|
|
|
 |
|
|