|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:29 |
Prosze o rade - Carisma `00 |
Autor |
Wiadomość |
ToneRaz [Usunięty]
|
Wysłany: 03-11-2007, 23:37 Prosze o rade - Carisma `00
|
|
|
Witam,
Przymierzam się do kupna Carismy z 2000 r. 1.8 GDI wersja Comfort, cena 16.000 może do negocjacji na 15.000. Alu z oponami + stal z zimówkami.
Przebieg 181.700
Auto było delikatnie uderzone w przód, ale naprawde delikatnie - widziałem fotki - tylko maska - reflektory oryginalne. Teraz już zrobione, silnik na oko nie myty bez wycieków.
Czy ktoś z was zna kogoś kto w okolicach Warszawy może zrobić przegląd auta przed kupnem - czytałem o mechaniku klubowym, a jeżeli on nie bawi się w takie rzeczy to ew. inny fachowiec z okolicy.
Ja byłem wczoraj ją oglądać i raczej ok ale mechanikiem nie jestem, a nie chce wpaść w kupę.
Dodam jeszcze, że mieszkam w Poznaniu, więc mam do niej 300 km i chciałbym żeby kolejny kurs do wawy był juz ostatni.
Oto ten samochód
Carisma 1.8 GDI W-Wa |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 04-11-2007, 17:22
|
|
|
silnik brudny az nawet za bardzo hehe
brakuje takiego gumowego fragmencika miedzy kratkami wlotu powietrza do chlodnicy (zdjecie przy otwartej masce)
moc 125KM nie 127
poza tym jesli widziales autko wczesniej i wiesz co bylo zrobione i jak bylo uszkodzone to rob przeglad (zbieznosc itp.) i kupuj
pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 04-11-2007, 17:47
|
|
|
Pas przedni (górne wzmocnienie) deko pokiereszowane na środku więc pewnie rzeczywiście lekkie trachnięcie było bo boki chyba całe aczkolwiek nie wiem co z poduchą bo nazbyt się zaślepka na kierownicy różni od samej kierownicy kółka. Chłodnica lekki banan więc pewnie nie była wymieniana po tym lekkim trachnięciu. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
ToneRaz [Usunięty]
|
Wysłany: 04-11-2007, 17:54
|
|
|
Dzięki za spostrzeżenia Panowie, teraz tylko musze znaleść jakiegoś magika który spojrzy na niego fachowym okiem od strony technicznej.
Silnik na zimno lekko stuka, ale z tego co czytam to chyba w GDI normalne.
Więcej nie jestem w stanie sam ocenić więc ponawiam prośbe o kontakt do kogoś kto zna się na rzeczy w okolicach Warszawy.
Z góry dzięki i pozdrawiam wszystkich Mitsumaniaków.
Mam nadzieje, że juz niebawem do was dołącze.
[ Dodano: 07-11-2007, 14:18 ]
Witam ponownie,
Od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem tego Misia.
Mam nadzieje, że spotkamy się kiedyś na jakimś spocie.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia. |
|
|
|
 |
|
|