Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Nieoznakowane patrole
Autor Wiadomość
DominoS
[Usunięty]

Wysłany: 20-02-2006, 12:30   Nieoznakowane patrole

Witam
W piatek niestety dałem się podpuścić. Jadę sobie grzecznie Aleją koło Makro po lewym pasie (na prawym inne samochodziki) a na ogonie siedzi mi jakaś granatowa octavia i w środku dwóch młodych gości - pomyślałem sobie ze bede uprzejmy i puszcze ich do przodu jak im sie spieszy więc przycisnąłem zeby zjechać na prawy (poniewać najbliższe miejsce było po kilku autach to troche sie rozpędziłem a oni caly czas na ogonie) no i jak juz mialem kolo 100 na liczniku zobaczylem blysk flesza w lusterku :(
10 pkt + 400 zł
Zatem uwaga na granatową Skode Octavie (w lusterku widziałem u nich na szybie kwadracik z kółeczkiem które okazały sie być kamerą - czemu wcześniej nie skojarzyłem :( )
Znacie jeszcze jakieś w Łodzi?

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-02-2006, 12:58   

w szczecinie nieoznakowane wozy maja rejsestracje

ZS 21^*# - poczatki 21 :D
czesto sa to wlasnie octavie, WV transportery - granatowe,czasami zielone, polonezy caro - zarowno niebieskie jak i zielone :) i jezdzi tez jedna blekitna najnowsza fiesta .
typkow wlasnie latwo rozpoznac :D bo maja poczatek ZS 21^&* :) oraz po tym ze zawsze siedzi dwoch typkow ( czesto tak samo ubrani ) i czasami w atrapie chodnicy maja taki okragly dzyndzel :)

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 20-02-2006, 13:24   

policjantow jest zawsze dwoch aby drugi byl ewentualnie swiadkiem, a w aucie z kamera takiego swiadka nie trzeba.
w bialymstoku nigdy nie jezdzi dwoch policjantow (z wyjatkami) w aucie z kamera.
u nas niedawno kupili sobie najnowsza vectre i wala mandaty az milo.

DominoS
[Usunięty]

Wysłany: 20-02-2006, 13:33   

No ich jechało nawet 3 :) i nie mozna było nic a nic negocjowac :/
ale jedno im trzeba przyznać - na autach sie znają. Jak tylko pokazali mi fotke i prędkość to powiedzieli:
"No tak - takim dobrym autkiem to można śmigać szybciej" - no jak niestety widać nie mozna ;P ale punkt dla nich za to ze sie na wózkach znają i wiedza że misie to dobre autka a nie jakieś tam skody :) - pewnie z zazdrości te punkty wlepili

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 20-02-2006, 13:52   

Ludzka lista ;)

Wyrazy wspolczucia :(

P.S. Mnie tez trafili, w sobote w Sopocie ale zwykla suszara na taka sama kwote i punkty, ale udalo mi sie znegocjowac :mrgreen: :twisted:

kochajj 
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
Wysłany: 20-02-2006, 15:09   

a ja przedwczoraj widziałem panów policjantów w nowiutenkim land rover'ze... a niby biednie w policji

Potek 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 Classic
Wysłany: 20-02-2006, 23:08   

Mają jeszce Forda Mondeo czarnego. Namierzali mnie ale coś mnie tknęło i w pore zwolniłem. A wiem, że to patrol ponieważ pogonili gościa który był bardzo szybki i mało uważny a na dodatek śmignął na pomarańczowym przez skrzyżowanie. Zaraz za skrzyżowaniem go skasowali. Wszystko działo się na al. Włókniarzy. To chyba ich ulubione miejsce.

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Wysłany: 20-02-2006, 23:17   

Potek napisał/a:
Mają jeszce Forda Mondeo czarnego. Namierzali mnie ale coś mnie tknęło i w pore zwolniłem. A wiem, że to patrol ponieważ pogonili gościa który był bardzo szybki i mało uważny a na dodatek śmignął na pomarańczowym przez skrzyżowanie. Zaraz za skrzyżowaniem go skasowali. Wszystko działo się na al. Włókniarzy. To chyba ich ulubione miejsce.

+ Rokicinska, mam piekny widok z okna na codzienne kasowanko ;)

CichyTom
[Usunięty]

Wysłany: 21-02-2006, 15:55   

Skoda kasowała ze dwa-trzy miechy temu na Rokicińskiej, w ubiegłym tygodniu też ich widziałem, ale na Włokniarzy ta skoda to nowość:)
bo tam raczej fordy światowe i dreswageny wietrzne :lol:

współczuję DominoS, naprawdę współczuję

PS. było qrna nie śmigać :lol:

tommi
[Usunięty]

Wysłany: 22-02-2006, 14:14   

najczęście widzina przez mnie OCTAVIA EL 1937P wersja tour ice ;] widziałęm ich wszędzie: wyszyńskiego, zgierska (na całej długości), włókniarzy, rokicińska, piłsuskiego, mickiewicza... zapuszczają sie coraz dalej
warto patrzeć w lusterka bo fotoradar jak wielki na półszyby ale i tak cieżko go zobaczyć

CichyTom
[Usunięty]

Wysłany: 22-02-2006, 14:47   

uuuuuuuu zgierska
uuuuuuuuu piłsudskiego
qrna trzeba przeczyścić lusterka albo ... wtryski

DominoS
[Usunięty]

Wysłany: 22-02-2006, 18:13   

heheh - mozna i wtryski i lusterka i zrobić obrotowe tablice :P jak zobaczysz błysk flesza w lusterku to tylko zapuścić przerzucanie cyferek na tablicy tak jak na dworcu tablice informacyjne :P fajnie by to wyglądało :)

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Wysłany: 22-02-2006, 18:36   

dzisiaj "ci sami" trafili bialego colcika na Rokicinskiej :(

DominoS
[Usunięty]

Wysłany: 22-02-2006, 18:37   

uuu - a czyj kolcik? ktos z naszych?
chiba się uwzięli na misie - zazdrośniki

josie 
Mitsumaniak
majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Wysłany: 22-02-2006, 19:33   

piwkotom napisał/a:
Mnie tez trafili, w sobote w Sopocie ale zwykla suszara

W kierunku Gdańska na granicy Gdyni i Sopotu pod górkę przed salonem Skody?

Odpowiedz do tematu