Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
ASO Elbląg, czy są godni polecenia?
Autor Wiadomość
sebekColt97 
Mitsumaniak

Auto: -
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-11-2007, 12:19   ASO Elbląg, czy są godni polecenia?

Mieszkam na Górnym Śląsku, ale wkrótce przeprowadzam się na Pomorze i moją uwagę zwrócił autoryzowany salon Mitsubishi w Elblągu przy drodze nr.7. Jadąc z Gdańska do Warszawy zatrzymałem się, odwiedziałem salon sprzedaży aut, gdzie miły pan bardzo dobrze przekazał mi ofertę sprzedaży aut nowych. Ale jako posiadacz 10 letniego Colta, chciałbym wiedzieć, jaką jakość usług reprezentuje serwis w tym ASO Elbląg. Czy ktoś z was tam naprawiał auto, jak oceniacie ceny, podejście do kierowcy i czy warto u nich czasem coś naprawić. Bardzo dziękuje za wszystkie uwagi odnośnie tego serwisu w Elblągu.

W Elblągu miałem okazję być 1 raz w życiu i miasto jest bardzo ładne a parkując Colta nie opodał kanału, obok mnie stał grafitowy Colt z tej samej serii co mój. Jak widać wszędzie można spotkać Colty, a niby tak mało popularne autka ale za to bardzo solidne.

jacek z płocka 
Forumowicz

Auto: L200 07 AT Rallyart, MSS 1,6
Wysłany: 22-01-2008, 18:01   

Witam, nie wiem jaki mają serwis, ale dział sprzedaży samochodów b. dobry. Kupiłem u nich L 200 - dali mi taką cenę, że aż się obawiałem że im się coś poplątało w cenniku - przebili całą Polskę.

sebekColt97 
Mitsumaniak

Auto: -
Wysłany: 03-02-2008, 09:12   

Odwiedziłem ASO w Elblągu przy trasie nr.7. Podjechałem zakupić żarówkę do Colta. Pracownik sklepu mimo fatalnej pogody, zaproponował mi, że sam dokona wymiany, no i rzeczywiście, zapłaciłem tylko za żarówkę a wymiana była gratis. Bardzo dobre wrażenie zrobił ten pracownik, myślę, że zatrudnieni tam ludzie są rzeczowi i odpowiedzialni. Odwiedziłem salon sprzedaży, obsługa fachowa i od razu podchodzą pytając i radząc zakup samochodu. Dobre położenie salonu i serwisu, miejsca parkingowe, czysto i przyjażnie, takie odnosze wrażenie z ASO Mitsubishi Elbląg.

Gunner 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II DID173 BHP URSUS
Wysłany: 09-05-2008, 22:37   

Mialem okazje byc ponownie w ASO w Elblagu i jestem mile zaskoczony.
Zgubilem karte od "antynapadu" wiec podjechalem do nich jednego dnia i stwierdzili ze cos jest chyba nie tak z samym urzadzeniem.Zdemontowali i po paru dnich mialem juz z powrotem zamontowany calkiem nowy modol a za usluge + nowa karta raczej zaplacilem bardzo malo,200zl!
W sumie sie na nich nie zawiodlem.

pozdro

tremba 
Forumowicz

Auto: Pajero II 2,8 Long AT
Wysłany: 05-01-2009, 19:47   

Bylem na 90 kkm i polecam to ASO. Obsluga mila i kompetentna, ceny przystepne (w Gdansku ok. 600 PLN wiecej), mila atmosfera. Kolo ktory mnie obslugiwal wiedzial o co biega, a rzeczywisty czas przegladu byl znacznie krotszy niz przewidywano na poczatku. Ja jestem zadowolony i pewnie niedlugo znow do nich pojade, naprawde mozna ich polecic.

-WALDOR- 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander 2.0 DiD
Wysłany: 19-11-2010, 12:40   

Ja kupiøem u nich samochód...jestem więcej niż zadowolony...informacja na bieżąco lepsza niż z mojego banku, wiedziałem co ,jak i kiedy jest z moim samochodem...juz po odbiorze telefon czy jestem zadowolony z pierwszej jazdy i czy wszystko oki...po tygodniu również czy wszystko gra i czy nie mam jakiś pytań... pełen profesjonalizm
myślę ze pomimo ze mam do niego 100km to u nich będę serwisował wózek.

Szwagroz 
Forumowicz

Auto: Galant, 2,0 elegance
Wysłany: 19-11-2010, 13:32   

jak kupowałem galanta to u nich sprawedzałem auto, za 100 zeta miałem sprawdzone hamulce, zawieszenie na szarpaczach i na podnośniku, komputer wszystko z wydrukami, w Bydgoszczy za podłaczenie kompa chca 150 zeta. Mimo ze musiałem na kazdym kroku patrzeć im na rece z racji że sprzedajacy czuł sie tam jak u siebie, byłem zadowolony z obsługi.

Mariusz4 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.2
Wysłany: 19-11-2010, 14:19   

-WALDOR- napisał/a:
Ja kupiøem u nich samochód...jestem więcej niż zadowolony...informacja na bieżąco lepsza niż z mojego banku, wiedziałem co ,jak i kiedy jest z moim samochodem...juz po odbiorze telefon czy jestem zadowolony z pierwszej jazdy i czy wszystko oki...po tygodniu również czy wszystko gra i czy nie mam jakiś pytań... pełen profesjonalizm
myślę ze pomimo ze mam do niego 100km to u nich będę serwisował wózek.

to jeszcze porównaj ceny przeglądów w Gdyńskim ASO, a w Elblągu. w przypadku mojego samochodu (silnik 2.2) 2-gi przegląd jest tańszy w Gdyni o 300 zł.

pozdrawiam,
Mariusz

-WALDOR- 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander 2.0 DiD
Wysłany: 19-11-2010, 20:50   

nie omieszkam...uczucia to jedno a kasa to kasa... :D

Agromax 
Nowy Forumowicz
AGROMAX

Auto: Nowe Mitsubishi
Wysłany: 26-11-2011, 19:20   

Dziękujemy za pozytywne opinie. Już wkrótce zapraszamy wszystkich do kompletnie nowego serwisu. Użytkownicy forum mogą liczyć na rabat.
Pozdrawiamy z Elbląga

jaceksu79 
Forumowicz

Auto: actyon sports
Wysłany: 26-11-2011, 22:36   

Przekupić chcą :mrgreen: - żarcik :wink:

Abyście nie przeżyli klęski urodzaju na nowym serwisie :wink:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 26-11-2011, 23:45   

Agromax witam na Forum.
Obowiazują tu pewne zasady wśród których jest całkowity zakaz reklamy, ofert itp.
Pamiętaj o tym na przyszłość.

Pozdrawiam

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Odpowiedz do tematu