|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
likwidacja sklepu |
Autor |
Wiadomość |
scandik [Usunięty]
|
Wysłany: 20-11-2007, 22:24 likwidacja sklepu
|
|
|
Słuchajcie moi drodzy, w związku z moim wyjazdem do NZ likwiduję mój sklep motoryzacyjny. Wyprzedaję naprawdę po bardzo atrakcyjnych cenach towar. Jeśli macie jakieś potrzeby to zapraszam.
Sprzedaję oleje, smary, żarówki ( np. H4 Narva po 9 zl. ), trochę chemi samochodowej.
Sklep jest na Przymorzu jeśli ktos chciałby coś kupić to proszę o kontakt tel. ( 502 39 70 90 ) bo jak trafi na pracownika to go skroi
Pozdrawiam
[ Dodano: 21-11-2007, 00:21 ]
robie remanet i mam dwa paski rozrządu to Colta 1,3 CJ1A prod. Gates w cenie 25 PLN za szt. |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
scandik [Usunięty]
|
Wysłany: 21-11-2007, 18:00
|
|
|
jestem do godz. 16 i jesli ktos by chcial sie ze mna skontakowac to proszę telefonicznie.
502 39 70 90 |
|
|
|
 |
Tomba [Usunięty]
|
Wysłany: 26-11-2007, 12:50
|
|
|
hello czy jeszcze jest ta akcja z likwidacją sklepu?? masz jakies graty do c50 ?? olej, filtr bede potrzebował i jeszcze pare innych
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|