|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: zbyszekm2 12-03-2008, 00:15 |
problem w pajero - piasty kół przednich |
Autor |
Wiadomość |
seb [Usunięty]
|
Wysłany: 23-11-2007, 23:24 problem w pajero - piasty kół przednich
|
|
|
Witam,
próbowałem znaleźć na forum informację na temat zużycia piast/łożysk kół przednich w mitsubishi pajero. Do tej pory wymieniałem profilaktycznie co 60 tys. km. Jeżeli ktoś miał z tym problem to wie jak się kończy gdy się przegapi taką wymianę. Jednak ostatnio kupiłem komplet nowych do przodu i po 12 tys. już jedno padło. Z uwagi na koszt może ktoś z Was znalazł już jakieś rozwiązanie tego problemu. Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 23-11-2007, 23:35
|
|
|
ja mam jednym przejechane 170 tyś, drugim 109 tyś, i mam benzynę z 90 tyś, i nic takiegoi nigdy nie wystąpiło.
Więc nie wiem czemu tak jest u ciebie, może coś jest źle złożone? |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
seb [Usunięty]
|
Wysłany: 24-11-2007, 01:05
|
|
|
Ja mam Pajero 3.2 did z 2000r. i z tego co się orientuję to jest to bolączka tego modelu. Jeszzcze jak auto było na gwarancji to wymieniali to kilka razy. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 24-11-2007, 08:02
|
|
|
Czyutałem o twoich bolączkach na innych forach.
poprostu pech. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 26-11-2007, 07:04
|
|
|
To prwada cos tam jest na rzeczy. Nawet w Pininie padly przednie lozyska po 20 tysiacach. Nigdy tego profilaktycznie nie robilem (zmiana lozysk). Zaczynalo sie cos dziac jechalem na wymiane. Jest to upierdliwe, czasochlonne i kosztowne. Na dodatek mechanicy narzekaja, ze ciezko sie dobrac do tego. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
|
|