|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kropki DNA |
Autor |
Wiadomość |
zulu [Usunięty]
|
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-02-2006, 09:34
|
|
|
Mam znajomych w cetrali CSV w Szczecinie i opowiadali mi o tym zabezpieczeniu ~2 lata temu. Wg. nich skuteczne - a interesu nie mieli aby mi o tym opowiadac bo auta jeszcze nie mialem |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-02-2006, 10:15
|
|
|
Gorzej jak się trafi jakiś niedouczony złodziej - co ukradnie, rozkręci a potem nie bedzie tego mógł nigdzie opchnąć - i on nie zarobi ale i samochodu nie będzie.
A takie coś to powinni dealerzy nowych samochodów robić albo producenci i to w standardzie - to w ich interesie też leży - mniej części lewych na rynku to więcej kupowanych w legalnych sklepach i serwisach. Ale to już inna bajka |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
|
|