|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Blaupunkt Melbourne SD27 w Cari |
Autor |
Wiadomość |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 05-12-2007, 21:11 Blaupunkt Melbourne SD27 w Cari
|
|
|
Postanowiłem zmienić ten złom Pionieera kaseciaka który jeszcze się ostał w mojej Cari na coś nowszego.
Priorytety: cena poniżej 400zł, brak CD bo słucham 99.99% czasu radia a praktycznie tylko na wypadach wakacyjnych będe słuchał mp3 z karty pamięci SD, biały wyświetlacz, w miarę estetyczne i eleganckie czarno srebrne wykończenie, byle nie chiński szajs.
Wybór padł na Blaupunkt Melbourne SD27 (aktualnie ceny w okolicach 340zł)
Póki co jeszcze głośników nie zmieniam - mam ori 10cm na przodzie i 16cm na tyle - na to przyjdzie czas końcem zimy. Audiofilem nie jestem - lubię aksamitne brzmienie z jedwabistym i soczystym basikiem i niezbyt dużo sopranów a w szczególności kanciastych jak z tanich soniaków.
Słuchał przypadkiem ktoś tego grajka jak gra albo czytał jakieś opinie ludzi?
[ Dodano: 27-12-2007, 18:16 ]
Tak czy siak ten grajek już kupiony i oczekuję dostawy na dniach - jest za 305zł na Allegro
[ Dodano: 30-12-2007, 16:09 ]
Radyjko już zainstalowane i gra bardzo ładnie - nie ma kanciastych sopranów jak z tanich soniaków z czego jestem bardzo zadowolony i raczej gra bardziej miękko i aksamitnie coś jak JVC czy Kenwood.
W czytnik SD zapchałem kartę Sandisk EXTREME III 1GB i testowo wpakowałem różną muzę w różnym bitrate od 128kbit do 220kbit i wszystko ładnie odtwarza robiąc podział na katalogi i utwory.
Generalnie jestem bardzo zadowolony bo nawet na fabrycznych głośnikach 10cm w konsoli i 16cm w boczkach obok tylnej półki gra bardzo fajnie aczkolwiek i tak do wiosny zmienię głośniki na jakieś lepsze lub ewentualnie wsadzę do bagażnika jakiś aktywny sub taki by mi się zmieścił w boczek miedzy nadkolem a tylnym pasem.
 |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
|
|