zielone vr4 wawa |
Autor |
Wiadomość |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 25-03-2008, 16:40
|
|
|
Sławek vr4,
sie Ciebie jeszcze raz zapytam czy ten Twoj VR4 to zielony z Warszawy ? co stal na otomoto ? |
|
|
|
 |
Sławek vr4
Nowy Forumowicz
Auto: 3000gt vr4 '95
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-03-2008, 15:09
|
|
|
tak to ten z wawy. |
|
|
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 26-03-2008, 23:19
|
|
|
Cytat: | tak to ten z wawy. |
no to szczerze współczuje |
|
|
|
 |
Sławek vr4
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 27-03-2008, 00:02
|
|
|
ManyMan napisał/a: | Cytat: | tak to ten z wawy. |
no to szczerze współczuje |
a dokładniej?? |
|
|
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2008, 10:14
|
|
|
Sławek vr4 napisał/a: | a dokładniej?? |
oglądałem to auto
i nawet za 15 bym nie kupił tego strupa(bez obrazy). |
|
|
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2008, 10:51
|
|
|
Jo many,mozesz mi przyblizyc o ktore chodzi?? |
|
|
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2008, 11:08
|
|
|
Witaj Przemek. Pojawiło sie niedawno 95 rok na felgach tych w chromie. Jakis koleś tym jeździł 6 lat po czym odstawił do komisu (tak twierdził typ w komisie). |
|
|
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2008, 11:16
|
|
|
Juz wiem, takie fajne foto bylo zrobione.Ale byly rozmowy na temat tego auta juz wczesniej ale kolega slawek pewnie ich przed kupnem nie czytal. Ciekawe za ile poszlo w koncowym rozliczeniu ale trzeba bedzie pare ladnych tysiakow wsadzic ,na poczatek pewnie okolo 10tys. |
|
|
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2008, 13:03
|
|
|
To auto było z każdej strony bite szpachla itd w niektóre szpary można kciuka wsadzić. Odpalał 15 sek. Stuki zaworów tapicerka dojechana strasznie. Złom.pl |
|
|
|
 |
Sławek vr4
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 27-03-2008, 19:41
|
|
|
ManyMan napisał/a: | To auto było z każdej strony bite szpachla itd w niektóre szpary można kciuka wsadzić. Odpalał 15 sek. Stuki zaworów tapicerka dojechana strasznie. Złom.pl |
czyli auto nic tylko na złom oddac wiem ze było bite...co do tego kciuka to bym sie sprzeczal zawory rowniez slyszalem, ale nie jestem znawca tego auta, kupilem bo zawsze o takim aucie marzylem i wiem rowniez ze jego stan pozostawia wiele do zyczenia. a na tapicerce swiat sie nie konczy. jestem w kraju 4 razy w roku wiec nie mam czasu jezdzic, szukac,itp a z reszta jesli ktos ma miska w super stanie to sobie go ceni...
pozdro |
|
|
|
 |
Miki 3kgt [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2008, 20:49
|
|
|
Sławek ,te słowa pasują idealnie: JEŻELI KTOŚ MA MISKA W SUPER STANIE TO GO SOBIE CENI...(nic dodać ,nic ująć) --ale ile trzeba włożyć żeby miśka do takiego stanu doprowadzić -- JEDNA RADA-cokolwiek będziesz naprawiał ,nie szukaj półśrodków! |
|
|
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-03-2008, 11:25
|
|
|
Do perfekcji?? Mnie ,jezeli dodam zawieszenie i lakiernika na ktorego czekam aby moja lale pomalowac bedzie 70 tys. i to jeszcze nie wszystko bo zostana skory do zrobienia i bedzie wtedy błeno. Wliczam tez swoje udogodnienia czyli kola,dodatkowe zegary itp. Jezeli chodzi o nie bite egzemplaze juz 10 lat temu slyszalem ze nie znajdziesz nie bitego egzemplaza vr4 i mysle ze duzo od tamtej pory sie nie zmienilo. Moja byla trzasnieta z boku i nie ukrywam tego ale tak jak slawek teraz ,ja kiedys bylem taki najarany na te auto ze nie patrzylem na takie rzeczy,teraz juz jestem madrzejszy i chudszy o pare tysiakow i co z tego ze znajomi pukaja sie w glowy jak widza faktury jakie mam na te auto kiedy wiem ze nawet najnowsze bmw 5 nie sprawi mi takiej radosci kiedy wsiadam i przekrecam kluczyk w stacyjce w 3000gt |
|
|
|
 |
|