[1G 90-94] Światła przeciwmgielne |
Autor |
Wiadomość |
Waldek [Usunięty]
|
Wysłany: 08-12-2007, 12:34 [1G 90-94] Światła przeciwmgielne
|
|
|
pytanie. Czy wszystkie miśki mają światła przeciwmgielne włączane razem ze światłami drogowymi? jeśli ktoś to przerabiał proszę o schemacik. a może tylko mój jest tak perfidnie połączony? |
|
|
|
 |
conti64 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-12-2007, 14:34
|
|
|
Waldek, to nie są przeciwmgielne ale drogowe, szumnie zwane dalekosiężnymi. |
|
|
|
 |
Waldek [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2007, 18:41
|
|
|
To mnie nieźle zaskoczyłeś mam troszke danych na temat miśka ale jakie to są światła nie znalazłem i zyłem błogiej nieświadomości. Dzięki a tak apropos to nawet w serwisie powiedziano mi o tych światełkach jako o przeciwmgielnych |
|
|
|
 |
conti64 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2007, 19:02
|
|
|
Waldek, jeżeli tylko ta informacja uratowała Ci życie to tam na dole jest taki przycisk POMÓGŁ |
|
|
|
 |
benio [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2007, 19:58
|
|
|
No raczej tylko drogowe tylko wlaczysz gdy sa wlaczone swiatla mijania. Taka lipa:/ |
|
|
|
 |
verga [Usunięty]
|
Wysłany: 31-05-2008, 17:21
|
|
|
Te na dole to przeciwmgielne i mnie sie doczepił facet na przeglądzie że włączają sie z drogowymi razem. Powiedział że trzeba to zmienić. Do tej pory sam sie za to nie łapałem. Ale chyba trzeba to zmienić |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 31-05-2008, 19:42
|
|
|
verga napisał/a: | Te na dole to przeciwmgielne | to nie sa przeciwmgielne lecz dalekosiezne... |
|
|
|
 |
Sz@kal
Forumowicz Młody Mitsumaniak ;)

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G GS
Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 380 Skąd: Aleksandrów Łódzki
|
Wysłany: 01-06-2008, 12:11
|
|
|
GOLDI napisał/a: | to nie sa przeciwmgielne lecz dalekosiezne... |
Które zapalają się razem z drogowymi |
|
|
|
 |
verga [Usunięty]
|
Wysłany: 02-06-2008, 13:51
|
|
|
To wytłumaczcie mi czemu zawsze na corocznym przeglądzie, w różnych serwisach, facet pyta sie co to za światła, mówie , że nie wiem , a on ogląda i stwierdza że to przeciwmgielne i że musze je odłączyć od drogowych bo tak być nie może :/ . za 2 tyg jade znów na przegląd i ciekawe czy temat sie powtórzy |
|
|
|
 |
Sz@kal
Forumowicz Młody Mitsumaniak ;)

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G GS
Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 380 Skąd: Aleksandrów Łódzki
|
Wysłany: 02-06-2008, 16:40
|
|
|
Goldi napisał co to za światła... |
|
|
|
 |
piotruś
Forumowicz ,DZIECI KWIATY.''
Auto: ford S-Max.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Gru 2005 Posty: 243 Skąd: ZGIERZ
|
Wysłany: 20-09-2008, 16:05
|
|
|
Małe sprostowanie ------a propo tych światełek ,otóż dla nie w tajemniczonych są to dalekosieżne . ale.........nie zawsze ..........otuż w eclipse wersja USA są to orginalne światła przeciwmgielne które mają włącznik po lewej stronie tam gdzie Niemcy mają dziwny pomarańczowy grzybek .inne zmiany dotyczą przezroczystych kloszy na wprost lamp podnoszonych o czym wszyscy pewnie juz wiedzą jak to wykorzystać .,oraz świateł obrysowych przednich i tylnich (w niemcach są zaślepione .itd. |
|
|
|
 |
|