|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
olej skrzyni biegów |
Autor |
Wiadomość |
sebastianP [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2007, 23:44 olej skrzyni biegów
|
|
|
Cześc, mam pytanie,czy może oriętuje się ktoś co ile kilometrów lub co jaki czas wymienia się olej w skrzyni biegów w Space Wagonie i jaki olej tam wchodzi? Pozdrawiam serdecznie. :roll: |
|
|
|
 |
DarekCz [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2007, 12:21
|
|
|
nie wiem co ile należy wymieniać ale w swoim po 200 tys wymieniłem olej, wlałem mobila przekładniowego ale nie pamiętam jego oznaczeń. przejechałem na nim już 90 tys i jest dobrze |
|
|
|
 |
sebastianP [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2007, 16:33
|
|
|
Dzięki za info,bo mocno mnie to frapowało.POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
cieplul [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2008, 22:02
|
|
|
W instrukcji obslugi do auta z 1996 roku mam w tabelce opisane ze co 75kkm, ale obok cytuje: mech getriebe (2WD) alle 3 jahre/45kkm erneuert. Czyli w sumei nie wiem ))) Natomiast jesli chodzi o rodzaj to napisali: hypoidgetriebeol API GL-4 SAE 75W-90. Wchodzi 1.8litra w 2WD benzynke a w 4WD i w diesla 2.3 litra.
tyle Niemcy napisali
pozdraiwam
cieplul |
|
|
|
 |
|
|