|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[all] Hamownia |
Autor |
Wiadomość |
czarnuch23
Mitsumaniak Jaszczomp:>

Auto: Outlander 2.0T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 771 Skąd: WAWA
|
Wysłany: 18-12-2007, 22:05 [all] Hamownia
|
|
|
Dzis jako ze zakupilem cale serce GTi wraz z osprzetem bylem na hamowni zeby zobaczyc co bede wyciagal z misia (zawsze mialem wrazenie ze inne colty slabiej ida ... chodzby po tym jak zniszczylem w potyczce zpod swiatel CRX'a i to nie jeden raz (co mozna by uznac za przypadek) )
A wiec po powroci jestm zachwycony (zawsze sadzilem ze mam zdrowy silnik ale nie dlubany)
A wiec wynik na hamowni mowi :
120,7 koni
121,5 na silniku
209,5km/h rzeczywista Vmax
odciecie: 6900 z lekkim okladem (nie pamietam dokladnie a wykres zostal w samochodzi e;D)
moment niestety 139Nm (ale prawdopodobna przyczyne zlokalizowalem )
Samochod wczoraj wrocil z Krakowa (1000km zrobione w 24 h) jest tuz przed zmiana oleju
filtr powietrza po kilku trasach wyglada makabrycznie (prawdopodobnie tu moment uciekl ) Kable WN wolaja o pomste do nieba (ale nie mialem czasu ich wymienic) I dlatego wynikna hamowni bardzo mnie ucieszyl
Pomiary wykonane w Warszawie w firmie MASTERS okolo godziny 1730 dnia dzisiejszego
BTW Nie mam i niegdy nie bede mial stozka:)
Koszt tej przyjemnosci 200 zlotych i jakies 45 minut stania w korku na jerozolimskich
 |
_________________ http://www.3xl.in.lublin....lcik-czarnuch23 |
|
|
|
 |
harpagan
Mitsumaniak Jaśnie Wielmożny Pan

Auto: Colt CC5A 4x4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 42 razy Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2470 Skąd: wawrzyszewowo
|