Różnica między eclipse 1G wersja USA a wersja europejska |
Autor |
Wiadomość |
Misiek1986 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-12-2007, 12:19 Różnica między eclipse 1G wersja USA a wersja europejska
|
|
|
Witam serdecznie mitsumaniakow
Od jakiegos czasu planuje zakup klipera 1G...
Chcialbym zapytac czym rozni sie wersja USA od wersi europejskiej?
Jak sprawa stoi z czesciami do obu modeli i ktory jest lepszy bo osobiscie jak do tej pory nie udalo mi sie ich rozroznic:/
Z gory dzieki za opowiedz.
Pozdrawiam
Michał. |
|
|
|
 |
mitutoyo [Usunięty]
|
Wysłany: 20-12-2007, 16:46
|
|
|
U nas bardziej popularna jest wersja europejska czyli z silnikiem 2.0L 4G63 i otwieranymi światlami. Rasowa wersja Usa ma silnik 1.8 (okolo 90KM) i zespolone swiatla postojowe ze swiatlami mijania.Różnią sie tez tylnymi swiatlami czyli czerwone migacze. Jak juz napisalem europejska wersja jest bardziej popularna wiec i wiecej czesci sie znajdzie. |
|
|
|
 |
allias [Usunięty]
|
Wysłany: 20-12-2007, 18:30
|
|
|
Wiecej na ten temat mozesz znalezc na www.eclipse.net.pl - tam masz calkowita dedykacje Mitsu Eclipse. |
|
|
|
 |
Misiek1986 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-12-2007, 10:58
|
|
|
Dzieki wielkie za pomoc!!! juz teraz wiem na czym stoje:)
Pzdr. 4all |
|
|
|
 |
kiepuczi
Forumowicz
Auto: Eagle Talon Tsi AWD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Lip 2005 Posty: 203 Skąd: Pulawy
|
Wysłany: 21-12-2007, 11:44
|
|
|
Rasowa wersja USA ma silnik 1.8l?????????? gdzies to wyczytal, bo pierniczysz dyrdymaly. eclipse 2.0l jaki i 2.0l Turbo wychodzily zarowno w usa jak i w europie. I to jest najpolularniejsza wersja eclipse. poza swiatlami, kierunkami nie roznia sie niczym innym.
Podnoszone swiatla rowniez byly w usa w latach 89-92. |
|
|
|
 |
aurii [Usunięty]
|
Wysłany: 21-12-2007, 23:22
|
|
|
Ja mam wersje usa (d22 diamond) i z tego co zaobserwowalem to sie nie rozni niczym Mam tylko z przodu inne postojowki i kierunki Gdzies slyszalem ze maja wzmocnione silniki (ale o co w tym chodzi to nie wiem)
Ps Jak cos to chce sprzedac swojego eclips bo potrzebuje kasy na dokonczenie mojej hondy;))) Stan super (jak na eclipsa)!!!! |
|
|
|
 |
|