Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Cari TD objawy i błedy po remoncie
Autor Wiadomość
Darek4151 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.9TD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-03-2014, 10:30   Cari TD objawy i błedy po remoncie

Witam. Jakies 2tyg temu wymieniałem w mojej Cari głowice itp oraz regenerowałem pompe, z ustawieniem jej itp. Ale mam z nia mały problem, jak długo stoi (okolo 12H) to podczas zapalenia nie trzyma obrotow i kopci, objawy znikaja po 2 minutach i auto jedzie bez problemu. Podczas pracy silnika na biegu jałowym zapala sie kontrolka CU dodam gazu albo jade to juz nic. Po podłaczeniu jej wykazuje błedy 12,14,17,18,21,22,35,38,53,55 czyli cała masa, po usunieciu błedow (klema na 30s od okumulatora) dalej sa te same błedy a np. czujnik powietrza zasysanego wymienilem, elektrozawor kata wtrysku tez. Dodam jeszcze ze podczas jazdy potrafi skakac predkosciomierz. Z gory dzieki za pomoc ja juz powoli nie mam sily :cry:

Odpowiedz do tematu