|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wszystkiego naj naj naj!!! |
Autor |
Wiadomość |
Chili [Usunięty]
|
Wysłany: 21-12-2007, 23:52 Wszystkiego naj naj naj!!!
|
|
|
No cóż koleżanki i koledzy jutro będę już zjeżdżał na nartach więc urlop i tyle. A wam chcę życzyć zdrowych,spokojnych,rodzinnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz bardzo Szczęśliwego i owocnego nowego roku. Oby spełniły się WASZE marzenia
Pozdrawiam i do zobaczenia w nowym roku |
|
|
|
 |
kongi [Usunięty]
|
Wysłany: 22-12-2007, 11:30 Re: Wszystkiego naj naj naj!!!
|
|
|
Chili napisał/a: | No cóż koleżanki i koledzy jutro będę już zjeżdżał na nartach więc urlop i tyle. A wam chcę życzyć zdrowych,spokojnych,rodzinnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz bardzo Szczęśliwego i owocnego nowego roku. Oby spełniły się WASZE marzenia
Pozdrawiam i do zobaczenia w nowym roku |
No tak... Pajero nie daje rady to na nartach...
Przylaczam sie do zyczen zdrowych, wesolych i mnostwa prezentow |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 22-12-2007, 12:17 Re: Wszystkiego naj naj naj!!!
|
|
|
kongi napisał/a: | No tak... Pajero nie daje rady to na nartach...
|
Zestaw ratunkowy (komplet łańcuchów) w bagażniku, a jak i one nie pomogą to ... NARTY
Ja też przyłączam się do życzeń
Pozdrawiam |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
|
|