|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Klakson |
Autor |
Wiadomość |
garbacz [Usunięty]
|
Wysłany: 27-12-2007, 18:02 Klakson
|
|
|
Witam, mam problem, nie wiem gdzie jest klaskon...
Albo jest odłączony ....
Możecie mnie poinstruawac ??
Auto: Proton 418 |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21943 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 30-12-2007, 16:37
|
|
|
Sądzę, że tam gdzie w większości (o ile nie w każdym) Mitsubishi, czyli w narożnikach pod przednim zderzakiem. |
|
|
|
 |
garbacz [Usunięty]
|
Wysłany: 30-12-2007, 22:51
|
|
|
jutro z rana musze zobaczyć... poprostun nie wiedziałem gdzie szukać..
[ Dodano: 13-01-2008, 14:00 ]
Witam ponownie, no patrzyłem, znalazłem nawet. klaskon jest. ale nie działa....
Jak naciskam na kierownice to nie trąbi...
Zdjąłem więc Airbaga żeby zobaczyć co tam jest przeczyściłem troszkę ale to nic nie dało... nie wiem czy może sam klakson jest walnięty albo co.. ale nie wiem jak to mozna spradzić...
Wie ktoś jak mogę zobaczyć czy jest połączenie od kierownicy do samego klaksonu ??
I czy jest jakiś bezpiecznik odpowiadający za klakson ?? |
|
|
|
 |
arthes [Usunięty]
|
Wysłany: 03-01-2009, 15:31
|
|
|
Witam mialem u siebie podobny problem wszystko sprawdzane i nie wiedzialem co jest az okazalo sie ze mam przerwana listwe w kierownicy zrobili mi przejscie na odzielnym przycisku juz nie chcialem szukac tej listwy wiec moze tez powninenes sprawdzic listwe ? pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|