|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 06-03-2008, 11:33 |
Opony Michelin CrossTerrain 245/65/17 |
Autor |
Wiadomość |
alarmik [Usunięty]
|
Wysłany: 04-01-2008, 19:35 Opony Michelin CrossTerrain 245/65/17
|
|
|
Czego można sie spodziewać po tych oponah na 17"alumach
[ Dodano: 04-01-2008, 19:47 ]
alarmik napisał/a: | Czego można sie spodziewać po tych oponah na 17"alumach ( fabryczne ) w jakich warunków sie najlepiej sprawują a wjakich są lipą |
|
|
|
|
 |
jacek z płocka
Forumowicz
Auto: L200 07 AT Rallyart, MSS 1,6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-01-2008, 11:03
|
|
|
Witam, właśnie przetestowałem takie opony i sys. stabilizacji w L 200 na bardzo śliskiej drodze ( drogowcy dali d... , a dzieciaki jeżdżą tam na łyżwach ). Jestem b pozytywnie zaskoczony,że się tak trzymają na lodzie i śniegu. Chyba się w tym sezonie nie zbankrutuję na zimówki i drugie felgi. A na suchym, trochę hałasują powyżej 120 km/h. W terenie testowałem tylko na piasku nad Wisłą ( na płaskim ) - prawie da się wyjechać, w błocie nie wiem.
P.S paru zawodowych oponiarzy w Płocku myślało,że te opony są zimowe !
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
FABIO [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2008, 13:25
|
|
|
panowi bo one tak naprawde sa bardziej zimowe niz letnie dlatego maja taki bieznik.tyle ze trzeba bedzie kupic letnie bo sa miekkie |
|
|
|
 |
Boryz [Usunięty]
|
Wysłany: 08-01-2008, 09:27
|
|
|
Chyba mówimy o innych oponach - ale ja 2 komplety "Michałów" CrossTerrain odłożyłem na pułeczkę i czekają na nowego nabywcę. Ani to zimówka ani to opona w teren. Mi to bardziej wygląda na oponę czysto letnią - taką do SUV-a co to błota nie lubi. |
|
|
|
 |
FABIO [Usunięty]
|
Wysłany: 08-01-2008, 12:32
|
|
|
mnie na nich dobrze sie lata po sniegu.w oznaczeniu sa to opony blotno sniegowe,tak podaje producent |
|
|
|
 |
jacek z płocka
Forumowicz
Auto: L200 07 AT Rallyart, MSS 1,6
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|