|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: akbi 12-06-2008, 15:31 |
Misiek L400 |
Autor |
Wiadomość |
diabełłł [Usunięty]
|
Wysłany: 08-01-2008, 18:22 Misiek L400
|
|
|
Na wstępie witam wszystkich.
Posiadam dostawczego miśka l400 2.5td 1999r. (przebieg wg licznika 180 tyś)
Poszukuje do niego tarczy sprzęgła i wycieraczek - jeśli ktoś posiada lub wie gdzie kupić za rozsądne pieniądze proszę o kontakt.
Mam jeszcze takowy problem:
na jałowych obrotach światła i podświetlanie deski mi lekko przygasają i rozjaśniają się na przemian. Po zwiększeniu obrotów wszystko wraca do normy. Czy to znak, że alternator się kończy? Akumulator jest nowy 100Ah
Auto posiadam od roku, zrobiłem 40 tyś km i ogólnie jestem zadowolony bo prócz rozrządu, oleju i akumulatora nie robiłem przy nim nic. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 08-01-2008, 20:37
|
|
|
L400 czy L300?
Jak jesteś z Bełchatowa to podjedź do Pabianic do Marka Malika (japaneze) tu namiary - > http://www.mitsubishi-gra...p?p=28993#28993 |
Just think...
. |
|
|
|
 |
SZOG
Forumowicz

Auto: LANCER 1991 SPACE GEAR 1996
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Wrz 2005 Posty: 53 Skąd: GDAŃSK-OKOLICE
|
Wysłany: 11-01-2008, 07:43
|
|
|
Na allegro jest spory wybór sprzęgieł do L400.Ale to alternatywa jeśli byś miał problem z kontaktem z japaneze którego i ja polecam. Sprzęgła powinny pasować od Hultaja H1 a tych sporo jeździ po ulicach. Wycieraczki przedniej szyby to pewien problem , ja kupiłem boshowskie i nieco spiłowałem z góry bo bez tego zabiegu się wypinały.
Pozdrawiam |
_________________ Mówię im Space Gear a słyszę Spice Girls?
 |
|
|
|
 |
kiliam
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Gear 4x4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-06-2014, 12:29
|
|
|
przygasanie swiatla moze jest kwestia pojemnosci akumulatora? u mnie jest 140 Ah i wszystko dziala jak nalezy |
|
|
|
 |
|
|