|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Import aut do Polski - podsumowanie roku, Samar |
Autor |
Wiadomość |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-01-2008, 17:30 Import aut do Polski - podsumowanie roku, Samar
|
|
|
Podsumowanie czytalem na stronach onet.pl
Zaciekawil mnie jednak ostatni akapit:
Cytat: | Wśród aut sprowadzonych w prywatnym imporcie do Polski znalazło się też m.in. 20 aut Ferrari (w tym 4 z rocznika 2007 i 4 z rocznika 2006), 7 Lamborghini (w tym 4 z rocznika 2007), 10 Aston Martin (w tym 7 z rocznika 2007), 18 Masserati (w tym 3 z rocznika 2007), 21 pojazdów Bentley (w tym 10 z rocznika 2007 i 6 z rocznika 2006), jedno auto Bugatti Veyron, 6 Rolls Royce oraz jeden Lotus. Ponadto sprowadzono 8 Wołg, 11 Triumph'ów, jednego Morgan'a oraz jedną AC Cobrę. |
Calkiem niezle autka przyjechaly |
|
|
|
 |
Lothar [Usunięty]
|
Wysłany: 10-01-2008, 07:20
|
|
|
Widać dobrobyt w Polsce mamy, skoro ludzie takie zabawki sobie sprowadzają.
Swoją drogą niedawno w jakimś programie w tv pokazywali Ferrari Enzo złapanego wideoradarem w Warszawie Nie pokazali oczywiście tablic, więc nie wiem niestety czy krajowy, czy był na występach gościnnych. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 10-01-2008, 08:28
|
|
|
Lothar napisał/a: | Nie pokazali oczywiście tablic, więc nie wiem niestety czy krajowy, czy był na występach gościnnych. |
krajowy, jest to jedna z zabawek przedstawiciela firmy znanego producenta oprogramowania, ma on jeszcze min porsche GT, slr'a itp.
itd itd,
fajnie ze sa tacy ludzie w polsce bo dzieki nim mozna podziwiac takie cacka. |
|
|
|
 |
zwolin
Forumowicz baaardzo zły miś ;-)
Auto: Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-01-2008, 10:30
|
|
|
To Enzo, to widziałem na katowickiej koło Nadarzyna, jak się kierowca panu z suszarką tłumaczył Swoją drogą, to po minach było widać, że misie bardziej byli zaskoczeni tym co złowili, niż kierowca kontrolą |
_________________ Pozdrawiam
Zapraszam na Stronę Piotrusia - podaruj 1% mojemu dziecku |
|
|
|
 |
|
|