|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dyskusja na temat otrzymania ramki Agi do jej domu |
Autor |
Wiadomość |
Aga
Don't start with me! ;-) __________________

Auto: Toyota RAV 4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-01-2008, 10:25
|
|
|
akbi napisał/a: | Listę osób od których będzie można odebrać swoją ramkę przedstawię w tym temacie jak już będziemy robić wysyłki.
W każdym województwie (regionie) będzie to jedna osoba. |
a dlaczego nie mogę dostać ramki do swojego osobistego domu?
przecież podałam adres
czy wy zawsze musicie wszystko komplikować?
teraz muszę śledzić ten temat, żeby nie przegapić od kogo mogę odebrać swoją ramkę!
zapłaciłam i życzę sobie dostać ramkę do domu i już się tym więcej nie interesuję
koniec i kropka . |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 10-01-2008, 11:45
|
|
|
Aga napisał/a: | a dlaczego nie mogę dostać ramki do swojego osobistego domu? |
a kto powiedział/napisał, że nie dostaniesz jej do domu??
Aga napisał/a: | czy wy zawsze musicie wszystko komplikować? |
nie ma problemu, zgłoś się proszę do zapakowania, oklejenia i wysłania 200 paczek i będzie wszystko super
Aga napisał/a: | teraz muszę śledzić ten temat, żeby nie przegapić od kogo mogę odebrać swoją ramkę! |
nic nie musisz śledzić ... odpowiednia osoba skontaktuje się z Tobą
Aga napisał/a: | zapłaciłam i życzę sobie dostać ramkę do domu i już się tym więcej nie interesuję |
i tego proszę się trzymać |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
Aga

|
Wysłany: 10-01-2008, 12:39
|
|
|
akbi napisał/a: | nie ma problemu, zgłoś się proszę do zapakowania, oklejenia i wysłania 200 paczek i będzie wszystko super |
hmm, jakby to powiedzieć...
jeśli ktoś się podejmuje zadania to chyba zdaje sobie sprawę z tego na co się porywa..?
a teraz proszę nie narzekać
przypomina mi się od razu sprawa zlotu w Strykowie
po mojej delikatnej krytyce działań niektórych zaraz mi proponowano, że mogłam to sama zrobić bo to przecież takie ciężkie zajęcie...
ludzie, ja wiem, że to wszystko jest ciężkie i że każdy działa charytatywnie, wykorzystując swój prywatny czas... itd... (uprzedzam ewentualne wpisy )
dlatego ja się tego nie podejmuje
ale jeśli ktoś już sie zdecydował podjąć to wyzwanie to niech się wywiązuje
nie bądźmy dziecinni...
ale OK
jeśli nie muszę śledzić tematu i jeśli ktoś się ze mną skontaktuje, to właściwie jest mi obojętne kto te ramki wyśle
byleby dotarły |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 10-01-2008, 15:56
|
|
|
Aga, zapraszamy do pomocy! chętnych nigdy nie za wiele!!! Zadania podjął się Pierafał, ale nikt nie przewidział tak dużej ilości chętnych...
Jak masz czas potrzebujemy osoby do wypisywania ponad 250 kopert i naklejania znaczków, wtedy na pewno do każdego dotrą!!!
Pozdrawiam i z góry dzięki!
i prosze o nie dyskutowanie w tym temacie, bo i tak wszystko bedzie przenoszone tematów poniżej. niepotrzebnie zakłóca naszą pracę
[ Dodano: 10-01-2008, 15:58 ]
[quote="Aga"] akbi napisał/a: | zapłaciłam i życzę sobie dostać ramkę do domu i już się tym więcej nie interesuję
koniec i kropka . |
otrzymasz, jesli sie zgodzisz to nawet ponad 250:) |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

|
Wysłany: 10-01-2008, 16:06
|
|
|
Firebee napisał/a: | otrzymasz, jesli sie zgodzisz to nawet ponad 250:) |
a jeśli się nie zgodzisz ...to dla Ciebie wyślę ramkę osobiście wraz z pocztówką z życzeniami z Gdańska
Pozostałych proszę o niedopraszanie się ...to będzie jedyna i specjalna pocztówka dla Agi |

|
|
|
 |
Aga

|
Wysłany: 10-01-2008, 18:01
|
|
|
o jejku, doczekałam się osobnego tematu!
ależ Wy lubicie przesadę!
znowu wyjdę na tę jędzę, która lubi jątrzyć
ale cóż, dawno na forum się nic nie działo to teraz możecie sobie poużywać, zapraszam do wpisywania oskarżycielskich wypowiedzi, jaka to ja jestem okropna, niepomocna, wymagająca, wredna itd itp
od razu zaznaczam, że nie dam się sprowokować i nie skomentuję żadnej
to moja ostatnia wypowiedź w tym niepotrzebnie oddzielonym przez "nie wiadomo kogo" temacie
(czyżby to twoja sprawka Akbi? bo nie miałam czasu z Tobą rozmawiać na gg? ehh ) |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 10-01-2008, 20:05
|
|
|
Aga napisał/a: | jaka to ja jestem okropna, niepomocna, wymagająca, wredna itd |
Aga jak ty jestes okropna, niepomocna etc.
To było na zyczenie Pozdrowionka "Wredniaczku" nasz klubowy. Nudno by bylo bez zgryzliwosci i uszczypliwosci naszych klubowiczow. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 10-01-2008, 22:27
|
|
|
Ustalone jest że ramki dla województwa śląskiego przyjdą hurtem do mnie. Część może uda się odebrać osobiście - chyba lepiej zrobić tak, niż biegać po pocztach - dotyczy to zarówno wysyłającego jak i odbierającego.
Wszystkich Ślązaków, którzy zamówili ramki proszę o przesłanie PW z adresem wysyłkowym i telefonem kontaktowym lub propozycją odbioru ramek (możliwe miasta to Bytom, Chorzów, Katowice, Siewierz) - każdemu odpowiem również przez PW, proszę cierpliwie czekać, na razie będę zbierał dane. Zaraz zresztą pójdzie stosowny mail na całą grupę. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

|
Wysłany: 11-01-2008, 12:11
|
|
|
Aga napisał/a: | ale cóż, dawno na forum się nic nie działo to teraz możecie sobie poużywać, zapraszam do wpisywania oskarżycielskich wypowiedzi, jaka to ja jestem okropna, niepomocna, wymagająca, wredna itd itp |
oj Agusia Ty nasz cudowna .... przeceniasz się w tych oszczerstwach
Aga napisał/a: | (czyżby to twoja sprawka Akbi? bo nie miałam czasu z Tobą rozmawiać na gg? ehh ) |
Mylisz się |

|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
|
Wysłany: 11-01-2008, 12:59
|
|
|
ja tez sie zgodziłem na posrednictwo, wiec ludziki z podkarpcia zglaszac sie do mnie,
w koncu trzeba sobie jakos pomagac, mitsumaniaki to jedna wielka rodzina - chyba jakis "wredny" admin ma to w stopce ,
kto chce dostac pocztą to wysle,
ale i moge przekazac osobiscie jak wyjdzie temat spota regionalnego |
_________________ wspieramrozwoj.pl
sprawdzpodatki.pl
naszhandel.pl
kupujepolskieprodukty.pl |
|
|
|
 |
|
|