|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CJ4A 1.6] Narty w Colt |
Autor |
Wiadomość |
Bazyli [Usunięty]
|
Wysłany: 24-01-2008, 00:49 [CJ4A 1.6] Narty w Colt
|
|
|
Witam wszystkich. Od dzisiaj jestem posiadaczem "samochodu z najpiękniejszym tyłem" oraz piszę swo pierwszy post na tym forum.
Czy kiedykolwiek ktośz was przewoził w środku Colta narty o długości 175 cm?? Pytam, bo w najbliższy weekend czeka mnie wyjazd do Austrii i chciałbym wiedzieć czy da się jakoś "naciągnać"bagażnik i tylną część kabiny, czy też bez bagażnika na dachu nie ma szans?
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 24-01-2008, 06:45
|
|
|
materiały jakie przewoziłem coltem CJ0 to ostatnio regał spakowany w karton o wymiarach 150x30x40 (dł-sze-wys) i w tym przypadku kierowca i pasażer siedział wygodnie, tylna kanapa złożona, paczka umieszczona na skos. A swojego czasu wywoziłem na złom wannę ) 150x70 - ale tu pasażer miał małe szanse. wszystko oczywiście przy zamkniętej tylnej klapie. 175 to już dużo ale narty są wąski więc sądzę że dasz rade , a jak jedziesz sam to masz jeszcze większe szanse
pozdro. |
|
|
|
 |
Bazyli [Usunięty]
|
Wysłany: 24-01-2008, 19:04
|
|
|
Dzięki za informacje. W weekend będę próbował. Mam nadzieję, że jakoś te 5 cm uda się zgubić, żeby dwie osoby mogły z przodu komfortowo podróżować. |
|
|
|
 |
|
|